Sileät sääret sokeroinnilla

Marin_silmin-7673

Marin_silmin-7688

En taida enää edes aloittaa sillä, että kertoisin kuinka herkkä iho minulla on, sillä te tiedätte jo. Se on hirmuisen herkkä. Siitä syystä paljaat kesäsääret ja hihattomat paidat ovat olleet minulle aina hieman kauhistus, sillä jatkuva sheivaaminen saa ihoni suorastaan huutamaan apua. Jalkani punoittavat päiväkausia sheivauksen jälkeen ja niitä kirvelee inhottavasti, kainaloista puhumattakaan.

Mutta onneksi on vaihtoehtoja sheivaukselle ja minun kesäsääret pelasti sokerointi. Kun olin Kikasin Marikan luona vieraillut muutaman kerran kasvohoitojen ja Essen tuotteiden merkeissä, hän otti puheeksi Skin Candy sokeroinnin minun herkälle iholleni sheivauksen tilalle. Ja minähän tottakai varasin heti ajan. Ja itse asiassa ensimmäisen käynnin jälkeen ostin sokerointiin sellaisen 5+1 lahjakortin itselleni, jolla saan yhden sokeroinnin ilmaiseksi, sillä kaikki alennukset on kotiinpäin -sano Sulo Vilen.

Olen käynyt nyt sokeroinnissa säärien osalta kolme kertaa ja olen ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen jokaikinen kerta. Tämä ei siis ole mikään maksettu mainos, vaan ihan suoraan sydämestäni tuleva suosittelu, sillä olen ihastunut sokerointiin todella paljon. Sääret kestävät sileinä kauan ja yhden illan punoituksen jälkeen ne ovat aamulla kauniin sileät ja karvattomat. Luulen että henkilöillä joilla ei ole niin herkkä iho kuin minulla, säärien punoitus menee ohi ihan hetkessä, mutta minulla, entiseen verrattuna, muutos on todella suuri. Karvat kasvavat takaisin aika harvakseltaan (joskaan en ole mikään hirmuinen karvajalka) ja lähtevät helposti pois. Kikasin omistaja, Marika, tekee todella tarkkaa ja tunnollista jälkeä ja jopa pinseteillä on nyppinyt yksittäiset kiusanhenget jaloista pois, jos sokerin mukaan ne eivät ole tarttuneet. Ja sanoinko jo että Marika on aivan ihana ihminen, niin mukava ja sydämellinen nainen, jonka kanssa keskustellessa aika juoksee siivillä.

Marin_silmin-7690

Marin_silmin-7696

Tällä viikolla kävin taas sokeroinnissa ja kun sääret oli saatu pakettiin, Marika kysyi että otetaanko kainalot. Ja sen verran näköjään hc -meiningistä tykkään, että minähän menin suostumaan. Ja täytyy nyt ihan rehellisesti myöntää, että kun Marika oli levittänyt sokerimassan kainaloon ja kysyi olenko valmis, olisi tehnyt mieli juosta tuosta seesteisen rauhallisesta ja kauniista hoitohuoneesta karkuun rintaliivit päällä. Niin paljon jännitti. Ensimmäisen nykäisyn jälkeen päästelin muutaman ärräpään, mutta sen jälkeen totuin tuohon nopean nykäisyn tuomaan ”kipuun”. Toinen kainalo oli lähes kivuton ottaa ja muutaman nykäisyn jälkeen minulla oli karvattomat kainalot, ilman ikävää sänkeä.

Marika suosittelee, että kainaloiden sokeroinnin jälkeen ei laitettaisi deodoranttia loppupäivän ajaksi, joten kannattaa käydä sokeroinnissa vaikka töiden jälkeen. Minulle tehtiin aamulla, mutta hyvin pärjäsin töissä ilman dödöä, sillä Marika putsasi ja rasvasi kainalot toimenpiteen jälkeen. Hieman aran oloiset ne olivat ensimmäisen päivän ajan, mutta ehdottomasti jatkossa sokeroidaan myös kainalokarvat. Nimittäin, kainaloni eivät ole kutisseet sokeroinnin jälkeen kertaakaan, mikään deodorantti ei saanut aikaan kutinaa (mikä käy lähes aina sheivauksen jälkeen) ja ne ovat ihanan pehmeät, ilman häiritsevää sänkeä. Lisäksi Marika lohdutti, että jatkossa kainaloidenkaan sokerointi ei tunnu enää pahalta.

Marin_silmin-7700

Marin_silmin-7651

Sen verran Marika myös kertoi että he ovat aloittaneet drop-in palvelun mitä tulee sokerointiin, eli suoraan kävelemällä paikan päälle, pääset eroon esim. säärikarvoistasi tai kainalokarvoistasi, ilman ajanvarausta.

Kikas on oikeasti aivan ihana ja lämminhenkinen paikka. Suosittelen aidosti suoraan sydämestäni Kikasin palveluita kaikille ja onneksi olen löytänyt täältä Vaasasta näin huipun kauneushoitolan, joka käyttää vielä luonnonkosmetiikkaa. Joka kerta tuntuu kuin kotiin menisi. Ja arvatkaa mikä on parasta? Kikas ja Minun/Min putiikki ovat naapureita, kumpikin löytyy Wasaborgin talosta. Jokainen kerta kun olen ollut hoidossa Marikan luona, olen käynyt myös ihastelemassa tyttöjen valikoimaa. Ensi sokerointireissulla haen tytöiltä uikkarin, sillä kesä on täällä ja minulla on ihanat sileät kesäsääret! Siitä kuuluu iso kiitos Kikasille ja Marikalle <3.

Marin_silmin-7670

toppi Rag & Bone / culottespants Michael Kors / sandaalit Miista / huivi ei merkkiä / laukku Hermès / aurinkolasit Prada

 

3 kommenttia artikkeliin ”Sileät sääret sokeroinnilla

    1. Heh, itse asiassa minä kutisen myös todella helposti, mutta kyllä tuo sokerointi enemmän sattuu kuin kutittaa. Hierojalla on välillä vähän vaikeaa, kun minua meinaa kutittaa ihan koko ajan 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.