Keep it simple

Marin_silmin-7575

Marin_silmin-7613

Marin_silmin-7588

Yksinkertaiselle ihmiselle yksinkertaisia asioita, on mottoni ;).

Monesti esimerkiksi tyylistä keskusteltaessa moni kokee epävarmuutta oman tyylin yhdistämisestä sen hetkiseen muotiin. Itse en jaksa ressata. Jos koen että en osaa yhdistellä tai tykkää erilaisista printeistä, väreistä tai leikkauksista tai mikä onkaan sillä hetkellä muodikasta, pysyttelen niistä loitolla ja jätän homman osaavimpien käsiin. Keep it simple, ajattelen usein vaatteistani ja sillä ajattelumallilla olen saanut toimivan kokonaisuuden vaatehuoneeseeni. Jos ei aamuisin yhtään raksuta, niin kuin useimpina aamuina, että mitä sitä tänään päällensä laittaisi, niin silloin mennään aina täysmustalla, yksinkertaisella -meiningillä. Varma valinta ja toimii aina. Koruilla tai huiveilla saa sitten ilmettä lisää, niin halutessaan. Tai minun tapauksessani värikkäillä kengillä.

Kun koko asu on samaa sävyä, saatan leikkiä leikkauksilla, kuten tämän päivän asuni paidassa. Muuten erittäin perus, jopa tylsä, täysmusta asukokonaisuus, mutta paidassa onkin kiva ja näyttävä leikkaus. Eikä takuuvarmasti tule missään kohti päivää epävarma olo siitä riiteleekö kuosit tai värit keskenään, kun asu on niin perus. Pienellä twistillä tosin.

Marin_silmin-7576

Marin_silmin-7599

Marin_silmin-7603

Ja nimenomaan niillä leikkauksilla saa paljon aikaan täysin yksivärisissä asukokonaisuuksissa. Omakin asu olisi ollut aivan erinäköinen esim. mustalla t-paidalla tai 3/4 hihaisella tavallisella mustalla paidalla. Kiinnitänkin todella usein vaatteiden leikkauksiin huomiota ja saatan ostaa erikoisestikin leikattuja vaatteita, kunhan sen väri on yksinkertainen ja rauhallinen ja se on siten helposti yhdistettävissä. Silloin kun vaate on erikoisesti leikattu, se toimii sellaisenaankin näyttävänä elementtinä, vaikka koko asu olisi muutoin yksivärinen musta.

Olen iloinen siitä, että en lähde kaikkiin muotioikkuihin mukaan mitä tulee väreihin ja printteihin, kukkiin, röyhelöihin, pitsiin ja ties mihin. En kuitenkaan osaisi niitä yhdistää tai käyttää, ja lisäksi käyttöaika olisi todella lyhyt, joten säästyy aikaa, rahaa, luontoa ja hermoja. Mieluummin panostan siihen ajattomaan ja laadukkaaseen vaatekaappiin, jossa vaatteet toimivat keskenään ja vaikka silmät ummessa vaatteet valitsemalla kokonaisuus toimii.

Marin_silmin-7585

paita ja housut Cos / espadrillokset ja kello Chanel / laukku ja rannekoru Hermès / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-7617

Marin_silmin-7607

Olen mieluummin  tyylikäs ja omalle tyylilleni uskollinen kuin muodikas.

Kuinka paljon sinä katsot katsot vaatteiden leikkauksia? Entä, onko sinunkin mottosi keep it simple?

P.S. Te tiedätte jo että laukuillani on nimet. Kuvissa näkyvä harmaa Evelyne on nimetty Seppo merilokiksi. Jep, puolisoni keksimä nimi.

3 kommenttia artikkeliin ”Keep it simple

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.