Kesäkuu ja kulkutauti

Marin_silmin-7518

biker Balenciaga / farkkupaita Levis / farkut Gina Tricot / espadrillokset Chanel / laukku, rannekorut ja vyö Hermès / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-7549

Marin_silmin-7541

Jestas minkä kulkutaudin onnistuin nappaamaan itselleni viikko sitten. Ja juuri silloin kun töissä on kevään/alkukesän kiireisin viikko. Kävin kuitenkin tautia uhmaten heittämässä vajaan 1000 kilometrin lenkin Torniossa ja Haaparannassa asiakkaissa, mutta se pitkitti kyllä tautia niin etten päässyt rakkaan sukulaistytön lakkiaisiin tänään. Onneksi kuitenkin edes lakitus striimattiin ja näin sen netin välityksellä, joten pääsin vähän kokemaan juhlahumua ja tirauttamaan muutaman onnenkyyneleen.

Tuntuu etten tällä hetkellä halua pukeutua muuhun kuin farkkupaitaan. Tai niihin culotteshousuihin. Ja etenkin ne yhdessä on täydellinen kombo. Eli mitään ette ole menettäneet, vaikka blogi ei ole päivittynytkään reiluun viikkon. Sillä jos en ole maannut kotona pyjamassa sohvan pohjalla, niin päälläni on ollut farkkupaita ja culotteshousut. Vitsi miten yksi farkkupaita voikin freesata koko asun. Ja taas täytyy antaa pisteet äidilleni, joka niiden puolesta liputti. Jälleen kerran äiti tiesi nämä jutut. Ehkä saatan katsella pikkuhiljaa itselleni myös tummansinistä farkkupaitaa. Sellainen Leviksellä olikin, joten täytynee katsella jos jostain vastaan tupsahtaa. Tämä vaaleampi versio on ainakin ollut jokaisen euron arvoinen.

Marin_silmin-7532

Marin_silmin-7552

Marin_silmin-7561

Marin_silmin-7544

Ja mitä olisi kesä ilman espadrilloksia? Onneksi olen kerännyt niitä vaikka missä väreissä, joten aina saa asuihin uuden ilmeen vaihtamalla eri väriset kengät.

Mitä sinulle kuuluu?

 

3 kommenttia artikkeliin ”Kesäkuu ja kulkutauti

  1. Pipo päässä kesä säässä… Ei tulis mieleenkään lähtee ulkoilemaan culottes-pöksyillä! Villasukat ja todella pitkät pöksyt on pienin vaatimus tänään. Täällä on vaan ihan *****n kylmä!

    Tykkää

    1. Joo, kyllä on saanut joka aamu olla pipo päässä ja hanskat kädessä tyttöjen kanssa lenkillä käydessä. Yhdet villasukat kulutin jo puhki tänä keväänä 😀 . Meillä onneksi aurinko paistaa Vaasassa, mutta tuuli on kylmä ja kova. Ja perjantaina oli niin kova myrskytuuli että postipaketitkin lenteli pihassa 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.