Ihan perus…

Marin_silmin-0008-3

neule Tiger of Sweden Jeans / farkut Zara / laukku, buutsit ja kello Chanel / rannekorut Hermès / aurinkolasit Ray Ban 

Marin_silmin-0023-4

Marin_silmin-0030-4

Asu nimittäin.

Harmaa lököneule, farkut ja bikerbuutsit. Kelpaa viikonloppu-lorvimiseen erinomaisesti. Harmaa neulekin on sieltä DG:n huutiksesta ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Siitä tulee tulevan kesän lempineuleeni. Taas huomaa miten toisen roska on toisen aarre.

Nämä asukuvat otettiin kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran aamulla kaupungilla, mutta vedin sellaisilla ilmeillä koko setin, että roskiinhan ne joutivat. Sitten kotiin tullessa ruuanlaiton jälkeen koppasin kameratelineen ja itselaukaisimen olalle ja kipitin naapuritalojen pihoille ottamaan kuvia. Ovat tainneet jo tottua, kun kukaan ei ihmetellyt mitä oikein touhuan. Ei nämäkään nyt mitään priimaa ole, kun vähän väliä kuvat ylivalottuivat tai sitten jostain syystä kamera otti salaman käyttöönsä, mutta saavat nyt kelvata.

Marin_silmin-0034-5

Marin_silmin-0040-3

Meidän melontareissu siirtyi huomiselle, kun tänään on ollut paljon asioita hoidettavana ja taitaa nyt jäädä purilaisetkin väliin. Refluksi on nimittäin jälleen erittäin pahana, ja uusi ravintosuunnitelmani on melkoisen tiukka ja tarkka. Minulla oli viikolla ensimmäiset treffit ravintoneuvojani, Nina Saine, kanssa ja vaikka olenkin oma-aloitteisesti tehnyt jo paljon oikeita asioita, niin jonkun verran tuli tarkennuksia ja tiukennuksia, jotta saadaan olo kohenemaan. Nyt alkaa tiukka maidoton, viljaton, sokeriton ja yhdistelysäännöillä oleva ruokavalio seuraavat kolme kuukautta + pois kaikki vähänkin refluksia aiheuttavat ruoka-aineet (ja niitä on erittäin paljon!). Saa nähdä miten saan sen sujumaan omassa melkoisen kiireisessä ja menevässä arjessa. Onneksi olen tottunut syynäämään jo yli vuosikymmenen ajan ruokavaliotani, niin eiköhän tästäkin selvitä.

Marin_silmin-0055-5

Minä ajattelin seuraavaksi rueta tekemään itselleni reseptipankkia niiden päivien varalle, kun en keksi mitään syötävää.

Palataan.

4 kommenttia artikkeliin ”Ihan perus…

 1. Mahdollisimman vähän närästäviä reseptejä voisit laittaa myös jakoon 🙂 Säästä huolimatta grillattiin. Fileelankku ja suklaakakku ainakin ovat närästämättömiä.

  Tykkää

  1. Pidetään mielessä. Tosin varmaan kovin yksilöllistä mikä närästää ketäkin, minulla suklaakakku tällä hetkellä tekisi aika pahaa. Niin hyvää kun se onkin 😂😂. Ooh, grillikauden kun saisi korkattua 💙💙.

   Tykkää

 2. Mulla on sulle netflix-sarja! Suits 😂 Kevyttä lakihömppää, sopivasti kieroilua ja saattais päähenkilön vierestä aamulla herätä. Joudut kattomaan sen verran, että ketä on päähenkilöinä 😁

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.