2 x new in

On mulla bootsit ja mä soitan kitaraa… No kitaraa en kyllä soita, mutta bootsit löytyy!

Marin_silmin-7155

Marin_silmin-7160

Marin_silmin-7161

Marin_silmin-7163

Eikö olekin ihanat? Minun uusin second hand löytöni. Facebookissa on sellainen ihana laatumerkkien kirppis kuin Design Corner (suosituksilla pääsee sisään) ja he järjestävät aika ajoin huutokauppoja. En kylläkään ole mikään huutokauppa -tyyppi itse, sillä olen siihen touhuun aivan liian huonohermoinen. Jos jotain haluan, niin maksan sen hinnan mitä pyydetään ja piste. Noh, tällä kertaa se minussa asuva Sulo Vilen taas yllätti ja löysin (ja huusin) monta ihanaa juttua mistä olin kiinnostunut. Kaikissa tuotteissa olin vielä ainoa huutaja… Mietin että kertooko se jotain minun mausta vai mauttomuudesta, mutta sain mitä halusin ja halavalla. Se on hyvä se ja sisälläni asuva Sulo Vilen hykertelee tyytyväisyydestä.

Sen lisäksi kuvissa näkyvä pehmeän ihana Prinsessa-peti on myöskin uusi. Muistatteko kun kirjoitin silloin siitä jättineulepeitosta? Anu, peittojen takana oleva nainen, halusi muistaa minua jollain tavalla siitä blogitekstistä ja niin meidän tytöt saivat yli-ihanan pedin, joka on kotimaista luomuvillaa. Ja siitä pedistä on kuulkaa riidelty! Alma ei laske siihen ketään ja kuten näistä kuvista huomaa, myös bootsien piti lähteä neitokaisen lempipesästä, kun havaitsi jotain sinne kuulumatonta.

Marin_silmin-7153

Marin_silmin-7165

Marin_silmin-7180

Ihana kun viikonloppu alkoi, vaikkakaan huomista en odota kovin innoissani. Joudun nimittäin sinne kajakkireissulle melomaan. Huh, mitähän lie siitäkin tulee, mutta täytyy yrittää päästä ehjin nahoin kotiin, sillä huomisiltana meillä on puolisoni kanssa burger-treffit Villa Sandvikenin viinikellarissa. Olin viikolla Villa Sandvikenin avajaisissa (josta kirjoitan myöhemmin oman postauksensa, kun pääsen paikalle kuvaamaan upean miljöön) ja lupasivat tehdä minulle gluteenittoman purilaisen, joten pakkohan se on lähteä testaamaan. Sen lisäksi sunnuntaina ajattelin lähteä etsimään vähän villiyrttejä ruuanlaittoon. Ainakin vuohenputkea löytyy jo. Viime vuonna kirjoitinkin villiyrtti -kurssista jolla olin. Käy lukemassa tuo teksti täältä.

Marin_silmin-7186

Marin_silmin-7189

Koirien sänky saatu blogin kautta.

Ihanaa viikonloppua just sulle.

 

2 kommenttia artikkeliin ”2 x new in

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.