Culottes pants

2017-05-041

Olen kertonut satoja kertoja teillekin kuinka en juokse trendien perässä ja välillä jääräpäisestikin pidän kiinni niistä vanhoista piintyneistä tavoistani, mitä tulee vaatteisiin ja niiden leikkauksiin. Tykkään löysistä yläosista ja yleensä nahkaisista kapeista alaosista jne…

En kuitenkaan ole immuuni trendeille, vaan sulattelen näkemääni ensimmäiset kuukaudet vuodet ja yleensä innostun jostain trendistä vasta sitten kun se on jo ohi… Niin kävi tälläkin kertaa. Muistan kun näin culottes -housut ensimmäisen kerran ja spontaani reaktioni taisi olla tyrmistynyt nauru kommentilla ei ikinä! Ne eivät ikikuuna päivänä päälleni eksyisi, koska olen hieman persjalkainen ja lantiolla varusteltu nainen ja housut näyttävät erinomaisen hyvältä ainoastaan pitkäjalkaisilla, lantiottomilla ja hoikilla naisilla.

2017-05-04

Noh, menin sitten kuitenkin ostamaan sellaiset, vaikken olekaan pitkäjalkainen saatikka lantioton hoikka nainen. Sain netissä seikkaillessani vahvan vision päähäni miten hyvältä ne näyttäisivät esim. espadrillosten, t-paidan ja bikerin kanssa tai isojen jättineuleiden kaverina. Ja seuraavaksi huomasin tekeväni Pinterestissä inspiskansiota ja tiedättehän te miten siinä sitten loppujen lopuksi kävi… Selkäranka katkesi ja tilasin sellaiset housut Zarasta, kun en viitsinyt niistä kovin montaa kymppiä maksaa, jos visioni jääkin kertakokeiluksi (niin kuin vähän pelkään). Tässä teillekin siis inspiskuvia Pinterestistä kuinka tämä rouva aikoo housuja pukea, kunhan ne minulle saapuvat. Saa nähdä sitten nauraako variksetkin ja etenkin puoliso, mutta testataan nyt ainakin.

2017-05-042

Kaikki kuvat Pinterest taulustani. 

Ja voisiko joku kertoa että mikä ihme on suomeksi culottes pantsit?!

4 kommenttia artikkeliin ”Culottes pants

 1. Noihan on ihan ok ja varmaan tosi kivan ja viileet helteellä. Olen nähnyt myös sellasia lerpukkeita, jotka on 5-10 cm polven alapuolelle. Ne on kauheat ja ei sovi yhtään kellekään 😂

  Tykkää

  1. Joo, mäkin oon nähnyt niitä sellaisia lerpukkeita, ne on kamalia. Juuri sellaista viileyttä ja helppoutta odotan housuilta, jos se kesä joskus saapuu.

   Tykkää

  1. Mä niin muistan housuhameet :D. Äidilläni oli niitä iso liuta ja itselläni myös. Muistan sellaisen kukkakuosisen housuhameen jota käytin lapsena innoissani. Äidin kuoleman jälkeen kun tyhjennettiin hänen vaatekaappejaan, niin sieltä löytyi jemmasta myös ne housuhameet…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.