Harmaata ja keltaista

Marin_silmin-6972

tunika* ByPias (*saatu blogin kautta) / nahkahousut By Malene Birger / huivi ja kengät Chanel / laukku Mulberry / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-6982

Kesäkausi on nyt toden totta alkanut. Nimittäin sekä pellavavaatteet, että espadrillokset on kaivettu esille ja otettu käyttöön.

En käytä pellavavaatteita talvisin, mielestäni ne kuuluvat kesään, sillä oman pään sisällä yhdistän niihin huolettomuuden ja lämpimät ja aurinkoiset kesäpäivät.  Pellava on erittäin rakas kesämateriaali ollut minulle jo vuosikausia. Ja kesällä rypytkään ei niin häiritse, vaikken normaalisti voi sietää ryppyisiä vaatteita.

Kuvissa siis ihana ByPiasin pellavatunika, jonka sain heiltä viime vuonna ja käytin tunikaa paljon viime kesän aikana. Talven ajan se oli takavasemmalla odottamassa aurinkoisia kesäpäiviä ja tänään päätin pukea sen päälleni ensimmäistä kertaa sitten viime kesän. Sillä tänään on sää hellinyt meitä vaasalaisia oikein kunnolla ja aurinko on paistanut koko päivän.

Marin_silmin-6983

Marin_silmin-6993

Lisäksi kuvissa söpö pikkuinen Mulberryn keltainen laukkuni. Ja ihan täysin heräteostos tutulta laukkukaverilta. Menee sarjaan: ostin kun halavalla sain. Minäkin taidan olla melkoinen Sulo Vilen. Mutta sopii kyllä täydellisesti keltaisten espadrilloksieni kanssa väriltään. Nättikin se on kuin sika pienenä, mutta todella epäkäytännöllinen, sinne ei mahdu kännykkä eikä lompakko, mutta mitäs pienistä, kunhan mätsää asuun. Kännykkä kulkekoon taskussa ja lompakosta otetaan vain pankkikortti ja henkkarit mukaan. Olen nimittäin joutunut kuljettamaan nyt ahkerasti henkkareita mukanani. Otsatukan leikkaamisen jälkeen ei ole enää Alkosta viikonloppuviinejä haettu ilman henkkareiden näyttämistä. Eli oli melkoisen helppo nuorennusleikkaus. Tänään tukka saikin uuden ilmeen vaaleilla raidoilla, pätkäistyllä pituudella sekä ihan oikeilla saksilla leikatulla otsatukalla. Kampaajani sanoi aluksi että ei se minun leikkaamani otsis kovin pahalle näytä, mutta kun katsoi lähempää harjauksen jälkeen, sanoi peruvansa kaikki puheensa :D. Hups.

Ja muistakaahan osallistua arvontaan sekä blogin että instan puolella (klik), sunnuntaihin asti ennättää vielä. Ihanan aurinkoista viikon jatkoa. Nautitaan näistä kauniista päivistä.

Marin_silmin-7013

2 kommenttia artikkeliin ”Harmaata ja keltaista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.