Blondinos Bambinas -jengi

Marin_silmin-6932

biker Balenciaga / neulemekko paitana Uhana Design / farkut Zara / huivi, laukku ja espadrillokset Chanel / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-6953

Voi apua, mitä kaikkea minä teille kerronkaan… Mutta tämä juttu on ihan pakko kertoa!

Perustin n. 7 vuotta sitten jengin nimeltään Blondinos Bambinas. Sen perustajajäseniä on minä, meidän Alma ja Marsa. Se on tyttöjengi, ja siihen pääsee mukaan, kun on sopivan räyhäävä asenne, itsetunto kohdillaan ja kulmakunnan kovin #bosslady.

Meidän Alma on nimittäin välillä melkoinen Räyhä-Ritva. Huutelee hävyttömyyksiä lenkillä toisille ja aukoo suutaan luvattoman paljon. Sen lisäksi ego on isompi kuin Suomen kaikilla koirilla yhteensä ja vielä osoittaa mieltään, jos asiat eivät mene haluamallaan tavalla. Ihan oikea nainen kyseessä siis. Joten minä päätin valjastaa meille oman tyttöjengin jossa voisimme yhdessä räyhätä ja nimeksi tuli Blondinos Bambinas. Ja aina kun on jengitunnukset päällä, saa vähän huudella ja egoilla. Mutta ei paljon, ja silleen nätisti. Silloin saa siis olla kuin ellun kanat konsanaan, muuten ollaan ihan siivosti.

Marin_silmin-6938

Marin_silmin-6961

Marin_silmin-6947

Jengitunnuksena toimii kaikki pääkallojutut. Tytöillä on pinkit pääkallokaulapannat ja Almalla pinkillä tyllillä oleva mustavalkoinen pääkallomekko ja minulla pääkallo silkkihuivi. Niin, ja kerroinko, että tytöillä on aina lenkillä ne pinkit pääkallokaulapannat… Eli he edustavat jengiämme jokaikisellä lenkillä ja aika usein Alma ottaa kyllä ilon irti ja paukuttaa menemään totuuksia milloin koirille ja milloin ihmisille. Marsa on rauhallisempi tapaus ja tykkää kuulostella (raukka kun ei näe) taustajoukoissa mitä tapahtuu.

Ja miksi minä nyt tällaisia täällä kerron, niin siksi koska meidän Allu on ollut vähän kipeänä. Meidän vappu on kulunut pikkupotilaan vointia seuraillessa ja onneksi neitokainen on jo huomattavasti pirteämpi kuin eilen. Melkein yhtä räyhä kuin normaalisti ja se on hyvä merkki se. Sanoinkin tänään päiväkävelyllä, että alkaa se vanha BB (Blondinos Bambinas) asenne nousta taas esille. Hyvä Alma!

Marin_silmin-6966

Marin_silmin-6951

Olen tullut siihen tulokseen, että nyt kaipaisimme riveihimme lisää tyttöenergiaa ja bossladyja. Olisitko sinä sopiva Blondinos Bambinas jengiläinen?

P.S. Miehiä emme riveihimme huoli. Ei ikinä!

2 kommenttia artikkeliin ”Blondinos Bambinas -jengi

 1. Onkohan toi huutelu tosiaan blondinos-koirien juttuja 😂 Mun tytöt pitää turpansa kiinni ja keskittyy omiin asioihinsa. Rinsessahan ei muutenkaan hauku koskaan. Hörökorvasta irtoaa tarvittaessa senkin edestä.
  Olis kyllä kiva kuulua ihan oikeaan jengiin näin melkein neljänkympin korvilla.

  Tykkää

  1. On sen pakko olla blondinos-koirien juttu 😀 .

   Tervetuloa jengiin! Muista hankkia jotain pääkalloasustetta 🙂 . Ja kesällä kokoontumisajot 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.