Uusi paita ja punahuulet

Marin_silmin-6820

paita Whyred / nahkahousut Day Birger et Mikkelsen / nilkkurit Terhi Pölkki / laukku Chanel / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-6851

Ja taas perjantai. Tästä alkaakin pitkä viikonloppu, joka meillä menee ensisijaisesti hyvin syöden ja nautiskellen. Meillä ei ole juurikaan vappusuunnitelmia, muuta kuin että katamme ison brunssipöydän ja katsomme elokuvia. Olemme ja lepäämme. Olen koko viikon ollut iltamenoissa töiden päälle, joten nyt on aika ottaa aikaa itselle. Itseasiassa melkein päädyin huomiseksi Poriin, mutta en sitten kuitenkaan. En ole kyllä koskaan siellä käynyt, joten olisihan sitä voinut käydä siellä yön viettämässä, mutta mikäs sitä kotona ollessa, maailman parhaassa paikassa maailman parhaassa seurassa.

Päällä uusi paita, jota olen ihastellut lukuisia kertoja Minun/Min putiikilla. Aina se on jäänyt ostamatta, mutta nyt oli enää yksi kappale jäljellä, minun kokoa ja hyvällä alennuksella. Pakko olla kohtalo, joten kotiin se lähti. Niin, ja nyt muistaessani. Vaikka Minun/Min putiikin tytöillä ei verkkokauppaa olekaan, niin he toimittavat tuotteita myös postitse, jos asiakas näin toivoo. Eli kannattaa hyödyntää sitäkin vaihtoehtoa.

Marin_silmin-6823

Marin_silmin-6842

Marin_silmin-6854

Huulissa on sitten uutta nimikkohuulipunaani, YSL:n klassikkopunaista. Next Beauty Vaasassa on siis ihana kamppis meneillään, jossa YSL:n huulipunan ostaessa huulipunahylsyn voi kaiverruttaa Salkarilla veloituksetta. Yritin miettiä omaani jotain räväkkää kaiverrusta, kuten lempinimeäni Puli (älkää kysykö…!), mutta menin sitten ihan Mari kaiverruksella.

Ihanaa alkavaa pitkää viikonloppua! Nautitaan alkavasta keväästä. Ja muista olla ihmisiksi näin Vappuna.

Marin_silmin-6861

Marin_silmin-6869

2 kommenttia artikkeliin ”Uusi paita ja punahuulet

 1. Oi miten täydellinen asu. Rakastan tollasia paitoja, haluan samanlaisen, vieläköhän olisi tilattavissa jostakin…? Myös noi nahkahousut on just sellaset kun pitääkin. Mä tilasin nahkalegginsit, joissa sisävuori puuttui ja olivat mallia tiukka, niin eihän niitä saanu vedettyä millään jalkaan 😦

  Tykkää

  1. Kiitos henna.

   Paidan mallin nimi on herti devore, kannattaa googlailla. Oli viime talven mallistossa, joten varmaan saattaisi vielä löytyäkin jostain.

   Nuo nahkahousut on olleet kyllä loistavat, taisivat tosin olla juurikin nahkalegginsit nimellä ja ovat ilman sisävuorta. Sellaisissa olen ottanut yleensä kokoa suuremman kuin normaalisti käytän ja sitten ajan kanssa kun venyvät, niin käytän ompelijalla joka fiksaa sitten kuntoon. 🙂 Materiaaliana nahka venyy kyllä aika nopeasti, mutta pitäähän ne aluksi edes jalkaan saada mahtumaan ilman pelkoa repeämisestä…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.