Kynsisaksilla leikattu otsatukka, lampaita, mummokalsarit ja kiihdytyskaistoja

Marin_silmin-6756

Mitä tapahtuu kun laitetaan 700 innostunutta, aktiivista ja itsensä kehittämisestä kiinnostunutta ihmistä Lahteen viikonlopuksi?

No vaikka mitä!

Jestas mikä viikonloppu takana. Eipä tiennyt tyttö mihin lupautui mukaan kun lähti Nuorkauppakamarin vuosikokoukseen elämänsä ensimmäistä kertaa. On kuulkaa koettu niin paljon kaikkea ettei meinaa kestää pää mukana. On ollut mielenkiintoisia seminaareja, juhlagaalaa, juhlia, ruokaa, juomaa, hieman niukasti nukuttuja yöunia, uusia ystävyyksiä, epätasainen uusi otsatukka (leikkasin ystäväni kynsisaksilla kesken lauantain seminaaria) ja vaikka vallan mitä! Ei muistakaan enää mitä kaikkea. Mutta ennen kaikkea, kaikkea hyvää ja positiivista ja nauramista (itselleen ja vähän muillekin).

Marin_silmin-6765

Marin_silmin-6775

”Olen ennemmin mulkku kuin lammas.” Näin luki Ferroplan Oy:n toimitusjohtajan Minna Patosalmen lauantaisen esityksen yhdellä slidella, mulkku-kortti -otsikon alla. Vaikka tämä suorasukaisuus niin paljon naurattikin (firman metallimiehet arvostavat varmasti enemmän suorasukaisuutta kuin pinkkiä ja happyhappyjoyjoyta) kuulijoita, ajatus tuon lauseen taustalla on harvinaisen selvä. Täytyy olla valmis ottamaan ja kantamaan vastuuta ja tekemään tiukkoja ja vaikeitakin päätöksiä heti, eikä joskus tulevaisuudessa. Koska lampaat eivät saa mitään aikaiseksi. Sain siis vahvistusta jatkaa omalla hyvällä linjalla myös tulevaisuudessa 😉 . Instagram seuraajani taisivatkin huomata tämän vilahtavan myös instafeedissäni (@marinsilmin). Nykyään aika harvoin erilaisten puheenvuorojen jälkeen alkaa hyrrä pyöriä päässä tällä intensiteetillä kuin mitä se nyt tekee. Tämänhetkiseen ajankohtaan ja omaan maailmaan erittäin osuva sisältö. Nyt vaan täytyy työstää pääni sisäinen kaaos järjestykseen ja viedä tietyt asiat käytäntöön. Heti.

Lauantai-illan juhlagaala oli upea ja hieman kiireellisellä aikataululla tilattu iltapukukin saapui ajoissa ja oli just eikä melkeen. Tilasin siis pukuni pääsiäisenä ja onneksi se saapui keskiviikkoaamuna, kun perjantaina oli lähtö Lahteen. Tuli lisäksi tanssittua jalat kipeiksi livebändin tahdissa, joten melko onnistunut ilta. Ja perustimme myös bändin, MC mummokalsarit. Keikkoja voi alkaa alustavasti buukata vaikka tämän blogin kautta. Musagenre on vielä vähän auki. Ehkä suomiräpin ja rockin yhdistelyä?

Marin_silmin-6750

Marin_silmin-6758

poncho Balmuir / kauluspaita ja nilkkurit Samsoe & Samsoe / nahkahousut Massimo Dutti / huivi, rannekorut ja laukku Hermès / aurinkolasit Chanel

Eilen kotimatkalla olikin sitten melkoisia naurukohtauksia ja muiden ajosuoritusten arvostelua. Oli kuulkaa ohituskaistoilla melkoiset kiihdytyskilpailut meneillään. Ennen ohituskaistaa ajettiin selkeää alinopeutta, mutta kun kiihdytyskaista alkoi, samaiset teiden ritarit kiihdyttivät roimaan ylinopeuteen… Yritäpä siinä sitten ohi. Onneksi ei ollut minnekään kiire eikä omassa ajotavassa ollut mitään huomauttamista :).

Pakko vielä kertoa että nämä kuvat tulivat minulle todella kalliiksi. Puolisoni lupasi kuvata nämä kuvat, jos suostuisin kesällä melomaan kajakilla jonkun reissun hänen kanssaan. Hädän hetkellä suostuin. Viime kerralla kun vastaavaa yritettiin, heittelin melat menemään järveen, kun hermostuin jatkuviin ohjeistuksiin. Saa nähdä miten käy ensi kesänä, täytyy varautua uimaan rantaan.

Aivan mahtavaa viikkoa kaikille! Tällä viikolla juhlitaan blogin 1-vuotissynttäreitä.

3 kommenttia artikkeliin ”Kynsisaksilla leikattu otsatukka, lampaita, mummokalsarit ja kiihdytyskaistoja

 1. Siellä Lahdessa tuntuu olleen varsinaiset kekkerit – muutama kaveri siellä näyttää oppineen uutta ja juhlineen;)
  Kuvat ovat onnistuneita – jos itse pyydän meidän isäntää kuvaamaan, hän ottaa 10 kuvaa, joista yhdessä saattaa hyvällä onnella näkyä jokin osa minuakin.

  Tykkää

  1. No kyllä oli melkoiset kekkerit kertakaikkiaan.

   Puolisoni kuvaa 90% blogin kuvista, innokas valokuvaaja kun on ja hyvä kuvauskalusto. Tosin välillä on vähän haaste saada hänet kameran taakse, ja täytyy keksiä sitten aina joku porkkana 😊.

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Vaikea nainen? | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.