Pitkäperjantai

_DSC6547 (2)

_DSC6566 (2)

_DSC6594 (2)

Terveisiä Savosta.

Tulimme mökille tänään aurinkoisesta Vaasasta, mutta emme näköjään tuoneet aurinkoa tullessamme, mutta ei anneta sen häiritä. Tällä hetkellä mökillä ruoka valmistuu pikku hiljaa uunissa (uuniperunoita ja lohitäytettä) ja sauna lämpenee illaksi. Kaikki mökkityöt on tehty ja minä sain häärätä jo tulppaanien kimpussakin. Ne kukat kun haluan hoitaa aina ensimmäisenä.

Villasukat on kiskottu jalkaan ja lasi viiniä odottaa pöydällä, takassa tuli ja tytöt nukkuvat tyytyväisenä sohvalla. Jotenkin tämä mökki-ilma saa ihanan raukeaksi koko porukan. Ja hyvä niin, rauhoittumaanhan tänne on tultu ja pakoon arjen kiireitä. Nyt minä aion tehdä vielä ihan vähän töitä, ennen kuin suljen läppärin. Blogi päivittyy pyhien aikaan varmaan ainakin kerran tai kaksi. Minulla on nimittäin eräät henkselit mukana, jotka haluan kuvata teille, tulevan kesän suosikkiasusteeni. Kannattaa käydä jo instasta kurkkaamassa mistä minä oikein höpötän (@marinsilmin).

Nyt toivotan sinulle näiden värikkäiden kuvien myötä aivan ihanaa ja omanoloista pääsiäistä. Tee niitä asioita mitkä tuottavat sinulle iloa ja mistä nautit. Olet ihana!

_DSC6597 (3)

_DSC6591 (2)

_DSC6560 (2)

takki Harris Wharf London / neule Lidl / housut Zara / tennarit ja silkkihuivi Chanel / laukku Balenciaga / aurinkolasit* Aarni Woods (*saatu blogin kautta)

_DSC6589 (2)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.