Rento työasu

Marin_silmin-0052-4

Marin_silmin-0064-2

Minulla oli aivan ihanan rentouttava viikonloppu ja tuntuu että pää lyö vieläkin tyhjää viikonlopun jäljiltä, vaikka mennään jo tiistai-illassa. Aloitin lauantain kasvohoidolla ja jestas että oli upea tapa aloittaa viikonlopun vietto. Lisäksi kävin ihastelemassa Minun putiikin kevätjuttuja ja ehdottomasti vaasalaiset nyt kipin kapin ostoksille Minun / Min putiikille. IHANIA keväisiä vaatteita ja sisustusta tytöillä myynnissä, minä olisin halunnut ihan kaiken sieltä. Voisikohan sinne muuttaa asumaan? Liekö tytöt huomaisivat että majailisin siellä…

Ja tiedättekö mitä? Lauantaina haistoin ensimmäisen kerran kevään tuoksun, sen sellaisen kuivan ruohon ja auringon lämmön tuoksun. Se on kyllä aina niin varma merkki keväästä. Leskenlehtiäkin yritin tyttöjen kanssa bongailla, mutta niitä emme vielä löytäneet. Täytyy jatkaa etsimistä.

Pääsiäisviikkokin on käynnistynyt ja me menemme pääsiäiseksi jälleen rakkaaseen Savoon ja mökille. Luvassa hillitöntä ylensyömistä, nukkumista, ulkoilua ja suvun pilkkikisat. Huh, ne onkin kyllä melkoisen railakkaat tsempalot joka vuosi. Suurimmalla osalla on ohiuintia koko kisojen ajan ja tankkauksesta pidetään hyvää huolta. Minä ajattelin tänä vuonna ihan oikeasti pilkkiäkin, koska viime vuonna olin kovassa kuumeessa, enkä päässyt mukaan naisten sarjaan. Olen nimittäin melkoinen kalastaja, yhtenä vuotena voitin jopa suvun suurin ahven -kiertopalkinnon 😀 . Kaloihin en kyllä suostu koskemaan kuin paksuilla nahkarukkasilla…

Kuvissa rento työasu, joka on helppo muuttaa kenkiä vaihtamalla ihan salonkikelpoiseksi. Usein käyn asiakkaissa nahkahousu-bleiseri kombolla ja riippuen siitä kuinka tuttu asiakas on kyseessä, jalassa on joko korot tai tennarit. Omaan silmään tuollainen tennari – bleiseri -yhdistelmä on ehdottomasti paras. Rento, mutta riittävän skarppi omaan työympäristöön.

Marin_silmin-0066-3

 

Marin_silmin-0047-2

bleiseri Tiger of Sweden / nahkahousut Massimo Dutti / t-paita Samsoe & Samsoe / tennarit Chanel / laukku ja rannekoru Hermès

Mitä mieltä olet rennosta työasustani, koroilla vai tennareilla?
Ja mitä sinä aiot tehdä pääsiäisenä?

Ai niin, pakko vielä lopuksi kertoa. Sain äsken puhelun puolisoltani. Lähetti terveisiä tällä kertaa Briteistä, vankilasta. Olivat heittäneet hänet yöksi vankilan puolelle… Hih, jostain vanhasta vankilasta oli tehty hotelli ja halusi säikytellä minua…

6 kommenttia artikkeliin ”Rento työasu

 1. Me tultiin tyttöin kanssa mutsin luo kainuuseen. Täällä on ihan täys talvi ja mökillä oli vielä puolimetriä lunta. Arvaa kellä ei oo pipoa tai hanskoja. En sentään lenkkareissa lähtenyt.

  Tykkää

  1. O-ou. Me lähdetään ajamaan pe aamuna Savoon ja siellä on kanssa vielä ihan talvi, kunnolla jäätä (eli voidaan pitää pilkkikisat, jee!!). Pakkasin jo hatun ja hanskat ettei vaan unohdu.

   Hyvää pääsiäistä Anna! Syö minunkin puolesta muutama Kinder muna 😊.

   Tykkää

 2. Pääsiäinen lienee jo melkein ohi, mutta hyvää viikon alkua.
  Kysyit kumpi on parempi tennarit vai korkkarit ja mielestäni korkkarit!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.