Tyhjä olo

Marin_silmin-0044-5

Marin_silmin-0036-3

Rakastan tv-sarjoja. Meidän taloudessa katsotaan Netflixin sekä HBO:n sarjoja todella paljon. Aina on joku sarja kesken mitä tuijotamme puolisoni kanssa ja meidän mielestä sadepäivien parasta huvia on löhöillä koko päivä sohvalla ja pitää sarjamaratoneja. Kuten esimerkiksi viime sunnuntaina tuijotimme erästä meille uutta sarjaa 9 jaksoa putkeen… Tai kun Game of Thronesin uusin kausi alkaa, niin me odotamme, että kaikki jaksot ovat ilmestyneet ja katsomme ne sitten yhteen putkeen koko kauden sarjat. Ihan parasta!

Marin_silmin-0031-7

Marin_silmin-0042-3

Lisäksi meillä on jo vuosia ollut yhteiset sarjat ja omat sarjat. Yhteisiä sarjoja ei saa katsoa kuin yhdessä ollessa ja omia sarjoja katsotaan sitten kun esim. toinen on reissussa tai niin, että toinen katsoo makkarissa omaa sarjaa ja toinen olkkarissa… 🙂 Ja eilen eräs niin rakas oma sarja tuli tiensä päähän. Gilmoren tytöt, tai niin kuin meillä sanotaan, Giltsu.  Tuijotin tämän alkuvuoden aikana kaikki 7 kautta ja nyt on kuulkaa aika tyhjä olo. Ensimmäinen fiilis oli että mitä mä nyt teen? Jollain tavalla joidenkin sarjojen loppumisen jälkeen tulee jopa vähän surulliseksi, luopumisen tuskaa ilmeisesti. On vaikea laskea irti niistä tutuista ja turvallisista hahmoista, joiden elämää on seurannut mahdollisesti vuosien ajan. Tuntuu kuin tuntisi heidät. Ja se on niin hassua, koska kyseessä on kuitenkin tv-sarja. Joten nyt on todellakin aika tyhjä olo. Ei enää Roryn ja Lorelain seikkailuita luvassa.

Marin_silmin-0033-3

Marin_silmin-0015-4

biker Balenciaga / neule & Other Stories / farkut Zara / laukku ja tennarit Chanel / pipo Balmuir / aurinkolasit * Aarni Wood (*saatu blogin kautta)

Nyt täytyy keksiä sitten taas uusi sarja. Olisiko sinulla ehdottaa jotain uutta tilalle?

 

14 kommenttia artikkeliin ”Tyhjä olo

 1. Voi tunnen tuon tyhjän olon! Itse olen tykännyt HBO:n Big Little Lies-sarjasta, sekä saman palvelun Feud-sarjasta. Molemmat jatkavat vahvojen naisten teemaa GG:n jälkeen!

  Tykkää

 2. Meillä ei ole telkkaria (mulla ei ollut ennen puolisoni tapaamista 7 vuotta sitten eikä hänkään halunnut telkkaria) mutta Areenalta katson mitä sieltä nyt sattuu tulemaan joskus jotain kiinnostavaa 😀 Olisi kiva nähdä Vanha suola janottaa, brittisarjat on mun mielestä ihan parhaita. Silta-sarjaa katsoin areenalta kun se tuli, ja jatkosarjaa odottele kovasti. Tuttu tunne tuo, että mitä tilalle, kun joku kiva sarja loppuu. 🙂 Leffoja me tykätää miehen kanssa katsella yhdessä, siihenkin meille riittänyt läppärin pieni näyttö 😉 Ystävän luona käyn sitten katsomassa joskus hillittömän suurelta tauluteeveeltä leffoja ja sillo tuntuu kuin elokuvissa istuisi 😀
  Tulipas lörpöteltyä, et saanut kyllä sarjavinkkejä multa 😉

  Tykkää

  1. Huh, meillä ei kyllä ilman telkkaria pärjättäisi 😂. Mökillekin ensimmäinen hankinta oli tv. Tosin, harvoin katsomme mitään peruskanavilta, yleensä ainoastaan netflixiä, hbo:ta ja leffoja. Ja puolison paheena, että rupeaa nukkumaan joka ilta telkkarin ollessa päällä uniajastimella… Onneksi mulla on hyvät unenlahjat 😂.

   Tykkää

   1. 😀 Apua, mä en tajua, mun siskolla on radio päällä nukkumaan mennessä. Mutsin luona yöpyessä käyn poistamassa kaikista kelloistakin patterit. 😀 Hiljaista pitää olla! Haha. Mä muuten tajusin myöhemmin, että netflixiin ei varmaan edes tarvii telkkaria? mä oon niin pihalla tästä nykytekniikasta! 😀

    Tykkää

 3. Giltsun loppuessa tuntui kuin ois menettänyt ystävän. Ja se ei edes loppunut niinkuin mä oisin halunnut.

  Melkein hävettää tunnustaa, mutta giltsun jälkeen vedin gossip girl -maratoonin. Sehän on ihan hirveää paskaa, mutta silti niiiiin koukuttava! Moni on facessa kehunut skam-sarjaa, löytyy areenasta. Mä en oo siihen ite tutustunut.

  Viimeksi oon tollottanut brooklyn nine-nineä. Ihan hauska ja sellasta aivotonta huumoria, joka ei kuitenkaan ihan mihinkään mauttomuuksiin mene.

  Tykkää

  1. Joo, mäkään en tykännyt Giltsun lopusta ja ne neljä uutta jaksoa oli kyllä aika kamalia.

   Gossip girliin mä en ehkä kykene (never say never…) ja tuosta skamista olen myös kuullut paljon, mutta eikös sekin ole vähän sellainen teinijuttu…

   Brooklyn nine pitääkin ottaa listalle, sitä en muistaakseni ole katsonut. Pitäisi taas rueta pitämään listaa mitkä sarjat on katsottu, niin pysyisi itsekin kärryillä 😀

   Tykkää

 4. Tyttösarjojen vastapainoksi voikin aloittaa katsomaan Black Sailsia! Hurrrjan koukuttava merirosvosarja, josta on nyt neljäs kausi HBO:lla. Me katsoimme hetki sitten kaikki Netflixissä olevat kolme kautta, nyt täytyisi vain ottaa HBO-tilaus, että pääsisi katsomaan loputkin. Suosittelen, jos ette vielä ole katsoneet 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.