Kuulumisia

Marin_silmin-6484

Marin_silmin-6488

Jotenkin tämä alkuvuosi on hujahtanut aivan silmissä. Tuntuu että juuri oli tammikuu ja nyt eletään jo huhtikuun alkua… Minulla koko alkuvuotta on rytmittänyt erilaiset sairaalavisiitit ja tutkimukset ja kaiken kruunasi vielä eilinen viisaudenhampaan leikkaus. Viisaudenhampaita ei ole onneksi enää jäljellä, joten tämä operaatio oli viimeinen laatuaan. Poski on nyt kuin hamsterilla konsanaan, mutta eiköhän sekin tässä loppuviikon mittaan tasaannu. Ja päätin myös eilen, että eiköhän tässä ole nyt aivan tarpeeksi pohjamudissa ryvetty, joten nyt vaan nauttien ja fiilistellen kevättä kohti. Päivät ovat jo pitkiä, luonto alkaa herätä horroksestaan, linnut laulavat ja aurinko paistaa, kaikki on hyvin.

Minulla onkin edessä tyttöjen viikonloppu, sillä puolisoni karkasi Savoon poikien viikonlopun viettoon, niin minä jäin omien tyttöjen kanssa kotiin. Varasin jo kasvohoidon lauantaille ja olen suunnitellut kaikkea mukavaa muutenkin, jos vaan kunto antaa myöten. Ja ”herkkuruokia” mitä yritän syödä suun kunnosta ja refluksista huolimatta. Kukkia ostan myös kotiin reilusti ja ajattelin lukea Nesbon uusinta kirjaa ja katsoa Giltsun loppuun (Gilmoren tytöt), olen jo viimeisessä tuotantokaudessa menossa. Ja ihan vaan chillata, jotenkin on sellainen olo, että olen ansainnut nyt vain olla hetken.

Marin_silmin-6500

Marin_silmin-6489

Huhtikuussa on muutenkin luvassa vaikka mitä mukavaa! Paljon kivoja blogijuttuja tiedossa, Nuorkauppakamarin vuosikokous Lahdessa, pääsiäisenä koko suvun ulkoilutapahtuma/pilkkikisat (toivottavasti on vielä jäätä) ja vaikka mitä ihan mahtavaa. Tuovat vähän vaihtelua, iloa ja energiaa tähän takkuisesti alkaneeseen vuoteen. Lisäksi mainitsin tovi sitten tässä postauksessa, että voisin kuvata asukuvat yhden viikon osalta joka päivä, ja sain tähän puolisolta (joka kuvaa suurimman osan blogin asukuvista) vihreää valoa, joten sen yritän nyt toteuttaa. Tosin, ihan hetkeen se ei toteudu, sillä olemme niin ristiin menossa, tulossa ja maailmalla, mutta heti kun tiedossa vähän rauhallisempi viikko, niin sitten toteutetaan sekin. Ja kuvissa näkyvään asuun haluan pukeutua heti, kun kadut ovat kuivat ja aurinko lämmittää (eli heinäkuussa?!).

Marin_silmin-6496

biker Balenciaga / t-paita Samsoe & Samsoe / farkut Zara / huivi, kengät ja laukku Chanel / aurinkolasit Prada

Ja tiedättekö mitä? Blogini täyttää kuun vaihteessa jo yhden vuoden, apua! Täytyy yrittää miettiä sinne jotain spesiaalia teille lukijoille.

Mitä sinulle kuuluu? Onko jotain aiheita mistä haluaisit lukea täällä blogissani?

 

 

 

 

10 kommenttia artikkeliin ”Kuulumisia

 1. Oi, kuinka mukavia kuulumisia 👌 Tykkään tyylikkäästä ja rennosta tyylistäsi 💛🖤 💙, myös tekstisi ovat ihanan rehellisiä ja realistisia 👍Hyvää syntymäpäivää!🌸

  Tykkää

 2. Toivottavasti sairastelut ym ongelmat alkavat väistyä, onneksi mistään vakavammasta ei ole kysymys ❤ Kuvan asu ja asusteet on ihan mahtavat, niitä asukuvia siis odotellessa. Tykkään sun tyylistä ja hyvistä kuvista. Jatka samaan malliin, omalla fiilispohjalla!

  Tykkää

 3. Jos kesä ei tule noissa kengissä niin on kumma juttu. Aamukahvilla istuessa vilkaisen muutaman blogin uusien postauksien toivossa, ja tämä on yksi suosikeistani.

  Tykkää

  1. Kiitos Sarppa kauniista sanoistasi 💗. Hih, minä jo mietin että karkaisinko kenkien ja Pojan kanssa jonnekin lämpimään kuljeskelemaan jonkun ihanan aurunkoisen kaupungin kujia ja istuskelemaan kahviloihin…

   Tykkää

 4. Jospa sinunkin terveys kääntyis vaihteeksi nousukiitoon ❤
  Minua kiinnostais jonkinlainen huivipostaus. Minkä kokoisia huiveja kannattaa suosia, että ne saa nätisti solmittua yms. Vähän niinkuin huivit for dummies. Vinkit hieman huokeampiin, mutta nätteihin olis plussaa. Niin kauniita kuin chanelin huivit on, krooninen likviditeettikapeikko estää sellaisten hankkimisen.
  Tytöille rapsuja!

  Tykkää

  1. Moi Anna, kiitos loistavasta postausideasta, otan sen heti työn alle. Täytyy vaan miettiä toteutus niin ettei tarvitsisi kuvata tätä hamsteriposkea, johon on tämän päivän aikaan kehittynyt mojova mustelma 😂.

   Tyttöjä rapsuteltu. Myös sinun talouden tytöille rapsutukset 💗.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.