DIY – maljakko

Marin_silmin-6442

Tämä postaus menisi vaikka aprillipilasta, vaikkei sellainen olekaan, sillä minä en todellakaan ole mikään DIY -ihminen. Ehei, kaikkea muuta. Haluaisin olla tosin kätevä käsistäni, minusta olisi ihanaa näperrellä ja askarrella erilaisia juttuja, mutta osaamista ja kärsivällisyyttä ei ole ollenkaan.

Mutta tähän vinkkiini pystyy jokainen! Meille kerääntyy aika paljon kaiken maailman lasikippoja ja -kuppeja ja yleensä kaikki sellaiset ovat menneet kierrätykseen. Kunnes erään kerran puolisoni oli laittanut ison lasisen kurkkupurkin astianpesukoneeseen ja minä päätin, että siitä tulee maljakko. Maalasin sen vielä mattamustaksi liitutaulumaalilla ja niin sain mustan maljakon.

Marin_silmin-6443

Marin_silmin-6436

Ja siitä se sitten lähti. Nykyään nappaan talteen kaikki isot lasiset kurkkupurkit, isot kookosöljypurkit ym. ja käytän niitä maljakkoina. Pesen ja poistan tyhjästä purkista etiketit pois ja yleensä sidon jonkun narun purkin suulle ja maljakko on kukkia vaille valmis. Joskus suunnittelen, että maalaisin purkkeja erivärisiksi, mutta toistaiseksi nämä ovat olleet savolaisia rojekteja, eli aloittamista vaille valmiita. Ja sellaisiksi taitavat jäädäkin.

Yhden varoituksen annan kuitenkin. Mitä enemmän näitä lasipurkkeja haalii maljakoiksi, sitä enemmän haluaa ostaa tuoreita leikkokukkia kotiin. Minulla on tällä hetkellä kolme kimppua.

Marin_silmin-6448

Oletko sinä DIY -tyyppinen ihminen?

5 kommenttia artikkeliin ”DIY – maljakko

 1. Hauska idea purkkien hyödyntämiseen! Minäkään en oikein voi sanoa olevani DIY-ihminen, mutta kovasti yritän opetella 🙂

  Tykkää

 2. No niin, nyt jaksaa taas kommentoida 😀 Hauska idea! Näin muuten viime yönä unta susta. Sä olit yrittäjänä ja kehittänyt luonnonmukaisen kortisonivoiteen. Hyvällä menestyksellä! 😀 (Birkineitä oli useampi) 😀 Olisko sussa myös pientä kemistin vikaa?

  Tykkää

  1. Haha henna, nyt sain hyvät naurut! Minusta kemisti… Tosin, innolla odotan kyllä taas kevättä, että pääsen yrttejä keräämään ja tekemään niistä itselleni voiteita, että ehkä minussa on pientä kemistin vikaa… Tosin rakas ystäväni on toiselta koulutukseltaan kemisti, joten voisin laittaa hänet tekemään voiteet ja kääriä päältä Birkinit 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.