10 outoa asiaa

hdr

IMG_20170327_202338

Nämä listaukset jos mitkä ovat blogien parasta antia, ja saavat aina hymyn huulille, joten päätin minäkin listata itsestäni vähän outoja asioita. Meillä kaikilla kun tuntuu olevan omat omituisuutensa.

1. Tykkään tomaateista ainoastaan huoneenlämpöisenä enkä suostu syömään jääkaappikylmiä tomaatteja. Jääkaappikylmät tomaatit ovat aivan kamalan makuisia.

2. Nuorena tyttönä dagen efterin parasta herkkua oli meetvurstiviipaleet joiden päällä oli omenahilloa. Vuosiin en ole testannut, mutta täytyypä joku kerta testata jos dagen efter pääsee yllättämään…

3. Keittiössä käydessä pyyhin aina keittiön tasot. Aina.

IMG_20170327_202642

IMG_20170327_202738

4. Nukun aina sukat jalassa. Olipa lämmintä 30 astetta tai mitä tahansa, en osaa nukkua ilman sukkia.

5. Suoristan matot tiettyyn linjaan jos ne ovat vähääkään vinossa. Tiedän olevani todella tarkka, mutta tämän teen Marsan takia, joka suunnistaa mattojen linjojen perusteella. Kerran kun tämä jäi tekemättä, hän hyppäsi yöllä kasvojeni päälle ja siinä rytäkässä huuleni halkesi.

6. Vaikka tykkään käydä keikoilla ja festareilla, olen huono kuuntelemaan musiikkia. Minulta on turha kysyä mitään Spotifyn musiikkilistoja. Ostan haluamani levyt (nykyään sentään netistä suoraan puhelimeen) ja saatan kuunnella yhtä levyä taukoamatta useamman viikon ja sitten voi olla etten kuuntele musiikkia moneen kuukauteen.

IMG_20170305_110522

7. Rakastan pesuaineita. Minulla on siivouskaappi täynnä vaikka minkälaisia pesuaineita ja viihdyn kaupassa siivoustarvikeosastolla. Niitä tulee tosin käytettyä nykyään todella harvoin, sillä meillä käy siivooja.

8. Kesällä mökille mennessä minä ryntään ensimmäisenä tarkistamaan onko kukat kunnossa ja huollan ne. Vaikka kaikki tavarat veneessä odottavat vielä sisälle kantamista ja varmasti tärkeämpääkin olisi aluksi tehtävänä, silti minä haluan huoltaa ensin kukat.

9. En pysty syömään kermavaahtoa. Söin lapsena eräällä ulkomaanreissulla viikon kermavaahtoa ja mansikoita ja kotiinlähdön koittaessa tulin kipeäksi ja oksensin yön ko. ruokia. Siitä jäi niin kova kammo kermavaahtoon etten vielä tänäkään päivänä pysty sitä kunnolla syömään.

10. Laitan pyykit kuivumaan aina samalla tavalla ja tietyssä järjestyksessä. Jos puolisoni on laittanut pyykit kuivumaan, käyn yleensä korjaamassa pyykit ”oikein”. Hän tietää kyllä oikean järjestyksen, mutta kiusaa minua tahallaan. Miehet.

IMG_20170327_201947

IMG_20170327_203026

Teksti on kuvitettu kännykästäni löytyneillä kuvilla lähiviikkojen ajalta.

Tunnistatko itsessäsi samoja omituisuuksia?

2 kommenttia artikkeliin ”10 outoa asiaa

  1. Hauskoja 😀 Multa ei löydy yhtään samanlaista kummallisuutta kun sulta, mutta sukka-aiheeseen voisin kommentoida, että mä en osaa kotona olla ilman tohveleita. mun mies kysyy, enkö pysy pystyssä ilman 😉

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.