Sunnuntain asua

Marin_silmin-6242

Marin_silmin-6245

viitta Balmuir / nahkahousut Massimo Dutti / silkkipaitis Delicatelove / kengät Terhi Pölkki / huivi Hermès / laukku Loewe / aurinkolasit Prada / Alma & Marsa kuvausrekvisiittaa

Olin viikonlopun Savossa, sillä juhlimme sunnuntaina kummityttöni syntymäpäiväjuhlia ja lisäksi vein puolisolle seuraavan matkalaukun uutta reissua varten ja otin edellisen reissun matkalaukun kyytiini kotiin vietäväksi (ja pestäväksi). Aika ajoin tämä meidän elämä on melkoista säätämistä, mutta onnistui ne ”treffit” onneksi näin mökilläkin. Ja toinen sai uudet vaatekerrastot mukaansa ja minä kotiin pyykkiä.

Synttärijuhlat olivat erittäin onnistuneet, kummityttö sai paljon haluamiaan lahjoja ja vieraat ruokittiin herkuilla ihan vatsat täyteen. Lisäksi päivän sympaattisin juhlija oli kyllä melkein kalju rotta, Kiki, josta löytyykin kuva minun instasta (@marinsilmin), kannattaa käydä kurkistamassa kuva tuosta söpöläisestä.

Marin_silmin-6264

Marin_silmin-6275

Asusta muutama sana. Minua häiritsi ihan hirveästi, että minulla oli keltavoittoinen huivi ja vihreä laukku, kun rouva ei ollutkaan nyt niin matchy matchy, kuin olisi halunnut. Vihreävoittoinen huivi oli kyllä mukana, mutta se riiteli niin paljon hopeanhohtoisen paidan kanssa, joten kun keltaisessa huivissa oli harmaata, laitoin sen. Liekö ketään muuta tuollaiset asiat vaivaa, mutta itseäni ärsyttää omissa asuissa tuollaiset seikat.

Niin, ja tuosta paidasta on kyllä niin hauska tarina kerrottavana, harmi kun se ei näy kuvissa tuon paremmin. Viime syksynä, ihanassa Fab Forty Something -blogissa , vilahti upean Marjukan päällä Delicatelove -merkkinen silkkitunika. Ihastuin siihen ikihyviksi ja Marjukka kertoi minulle maahantuojan ja otin heihin yhteyttä miten saisin tuollaisen upean silkkitunikan myös itselleni. Tunika löytyi eräästä helsinkiläisputiikista ja kaupat tehtiin heti. Ja kun tunika sitten loppuviimein saapui luokseni, ei naurusta meinannut tulla loppua, sillä minun päällä tuo tunika ei ollutkaan kovin ilmava ja pepun peittävä tunikamalli vaan ihan rehellinen paitis ja vähän lyhyenläntäkin vielä. Näin ne vartalot on erimallisia ja minä tällaisena pitkäselkäisenä perinteisenä persjalkaisena jäin sitten nuolemaan näppejäni. Tosin, tunika on ihan jees myös paitana, mutta ensi kerralla voisin uutta merkkiä haaliessani sovittaa ensin.

Vaasassa on tällä viikolla Energy Week, joten katsotaan miten ennätän blogia päivitellä, yritän ainakin saada sen Esse probioottinen ihonhoitosarja -postauksen valmiiksi ja mahdollisesti jotain uuttakin saatan teille vähän vilauttaa… 😉

Marin_silmin-6274

Kuulemiin!

 

2 kommenttia artikkeliin ”Sunnuntain asua

 1. 😀 nauroin tolle sun paitakokemukselle.. Onhan tota sattunut itsellenikin. 😉 Mä oon pyrkinyt eroon liiallisesta mätsäämisestä, kuvista näkee kyllä hyvin, menikö joku juttu pieleen tai ei. Ehkä vihreäsävyinen huivi olis käyny tähän asuun/laukkuun paremmin. 🙂 Ennen mätsäsin liikaakin ja sit tuntui, että koko asu on samaa väriä eri sävyissä. Ei hyvä. Tää ei tietenkään päde kokomustaan asuun, joka toimii aina (y)

  Tykkää

  1. Joo, kyllä tuo paita-asia on naurattanut monta kertaa…

   Totta, välillä on turha liikaa mätsätä. Onneksi yleensä päällä on kokomustaa, joten ei tarvitse niin tarkkaan miettiä 😊.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.