Jättineulepeitto

Marin_silmin-6235

Marin_silmin-6239

Olen ihastellut jo pitkään somekanavissani erilaisia jättineulepeittoja. En kuitenkaan ole nähnyt niitä missään myynnissä. Kunnes eräänä päivänä FB:n eräässä naisyrittäjäryhmässä bongasin suomalaisen naisen valmistamana näitä huikean kauniita peittoja, joten tilasin saman tien kotiimme yhden.

Eikö ole kaunis?

Marin_silmin-6164

Marin_silmin-6173

Peitto on 100% norjalaista, eettisesti tuotettua laadukasta villaa ja niin pehmeä ja hyvälaatuinen että haluaisin loikoilla sen uumenissa koko ajan. Mutta niin haluaa myös meidän Alma. Olemme jo monet taistelut käyneet uudesta jättineulepeitostamme ja nyt tällä hetkellä kenellekään ei kelpaa kashmirvilttimme, vaan kaikki yritämme kynsin ja hampain haalia tuon kaunottaren päällemme lämmittämään. Toistaiseksi minä olen voittanut nämä taistelut aika usein, sillä näin suurimpana on helppo nostaa vastustajat viltin päältä pois ja ryövätä se itselleen… Paha paha omistaja!

Saa nähdä miten käy, kun puoliso palaa reissuiltaan, että kuka sitten voittaa taistelut. Paitsi, että silloin me tytöt liittoudutaan perheen ainoaa miestä vastaan, joten eiköhän sekin taisto sitten voiteta ja saada jatkossakin nauttia jättineulepeittomme syleilystä.

Marin_silmin-6159

Onko sinulla vastaavanlainen jättineulepeitto?

Niin, ja täältä pääset kurkistamaan peittoja, jos sinäkin haluat sellaisen omaan kotiisi. Meidän tyttötrio antaa vahvan suosituksen!

 

6 kommenttia artikkeliin ”Jättineulepeitto

 1. Minkä hintainen tuo peitto oli? 🙂 Todella kaunis tuo on, ja mielessä itsellekin hankkia. Mahdollisesti saman värisenä.

  Tykkää

  1. Moi Janni, nyt pistit pahan kysymyksen. Omani ostin naistenpäivän tarjouksella ja sille jäi hintaa toimituskuluineen jotain 130-140 euron luokkaa. Pistä viestiä Anulle joka näitä tekee, niin tiedät hinnat, koot ja värit. Omaani suosittelen lämpimästi!

   Tykkää

   1. Kiitos nopeasta vastauksesta 🙂 Täytyy kysäistä. On kyllä niin kutsuvan näköinen peitto 🙂

    Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: 2 x new in | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.