Kika’s Natural Green Beauty & Spa

Marin_silmin-6151

Marin_silmin-6147

Marin_silmin-6132

Marin_silmin-6143

Silloin kun luovuin synteettisistä meikeistä ja siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa, vähensin/lopetin myös kauneushoidoissa käynnin, sillä en löytänyt itselleni luonnonkosmetiikkaa käyttäviä kauneushoitoloita (tai sitten en vaan osannut etsiä). Olen pitkään jo kaivannut kauneushoitolaa jossa käytettäisiin ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja otettaisiin asiakas kokonaisvaltaisesti huomioon.

Ja tiedättekö mitä? Kun jotain oikein kovasti toivoo ja pyytää universumilta, niin näköjään toiveisiin vastataan. Nimittäin, viime viikolla Vaasan keskustaan, Minun&Min putiikin viereen, aukesi Kika`s Natural Green Beauty & Spa ja heillä on käytössään ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja he tarjoavat luonnollisia kauneushoitoja. Uskotteko että olin innoissani, kun eilen joukko bloggaajia ja muita vieraita pääsi tutustumaan liikkeen tiloihin? Ja uskotteko meinasinko tippua penkiltä, kun kuulin, että pääsemme hoitamaan kasvojamme Essen probioottisilla kasvojenhoitotuotteilla?! KYLLÄ!

Marin_silmin-6137

Marin_silmin-6144

Marin_silmin-6127

Mukana illassa oli The Natural Goods Companyn henkilökuntaa, ja saimme todellisen tietopläjäyksen Essen tuotteista ihan mikrobi -tasolta lähtien. Olin tutustunut Essen tuotteisiin jo aikaisemmin ja kiinnostunut niistä, mutta en ollut uskaltanut ostaa tuotteita itselleni kun en tiennyt mitkä iholleni sopivat. Eikä sen hintaisia tuotteita viitsinyt ostaa tietämättä vähän enemmän ja varsinkin kuinka sarjaan on saatu eläviä probiootteja mukaan. Olisin voinut kysellä tuntikausia tietoa lisää ja olin niin onnellinen kun pääsin testaamaan sarjan tuotteita omaan ihoon joten ostin vielä lähtiessäni koko setin mitä iholleni suositeltiin. Teen Essen tuotteista ihan oman postauksen lähiaikoina, joten silloin tekin saatte melkoisen tietopläjäyksen aiheesta. Ihan huikea ihonhoitosarja kyseessä, harvoin on tämä täti ollut ihan näin innoissaan.

Kika’sin valikoimaan kuuluu todella laadukkaita luonnonkosmetiikka merkkejä ja myös käyttämäni Method -merkkinen pesuainesarja. Yleensä anoppini on hankkinut meille ko. sarjan tuotteita tuttavansa kautta, mutta nyt saan niitä kotikaupungistani, eikä tarvitse raahata pesuaineita toiselta puolelta Suomea. Suosittelen ehdottomasti testaamaan Methodin pesuaineita, jos haluaa luonnollisia pesuaineita käyttää omassa kotona (minulla taitaa olla jokaikinen aine jota sarjaan kuuluu… Sanoinko että tykkään pesuaineista?!).

Marin_silmin-6125

Marin_silmin-6140

Marin_silmin-6145

Sen lisäksi tilat ovat todella kauniisti sisustetut, viihtyisät ja tunnelmalliset ja omistajan Marikan sanoin, hän halusi tehdä naisille oman viihtyisän paikan, jonne tulla hengähtämään vaikka shoppailuiden lomassa.

Minä aion mennä hengähtämään seuraavaksi Kika’siin kasvohoidon merkeissä.

Kiitos ihanasta illasta Kika’s Natural Green Beauty & Spa. Kyllä sinua oli hartaasti odotettu <3.

Kika’s Natural Green Beauty & Spa
Vaasanpuistikko 14
Vaasa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.