Rönttä look

Marin_silmin-6059

Marin_silmin-6087

Marin_silmin-6082

Kaikki blogissani näkyvät asukuvat ovat oikeita, käyttämiäni asuja. Yleensä vielä niin, että asu on ollut päällä jopa samana päivänä kun postaus tulee ulos. Kuitenkaan nuo kuvat eivät ole koko totuus tyylistäni tai pukeutumisestani, sillä huomaan että blogikuviin päätyy erittäin usein hieman sellaiset ”siistimmät” arkiasut. Kuitenkin valtaosan ajastani vietän sellaisessa ”rönttälookissa”, joka esimerkiksi näkyy näissä tämän päivän asukuvissa. Kuvissa päälläni on 7 vuotta vanha collegepaita ja rähjäiset farkut.

Collegepaidan ostonkin muistan selvästi. Se on ostettu 2010 Eurekasta, Pohjois-Kaliforniassa sijaitsevasta pikkukaupungista. Siellä tuli vietettyä tuolloin 2010 jonkun verran aikaa ja aika usein tapoin aikaani menemällä bussilla paikalliseen ostoskeskukseen, jossa oli mm. Victoria’s Secret. Sieltä tuo Pink -merkillä kulkeva college on siis ostettu ja erittäin paljon käytetty kaikkien näiden vuosien aikana. Eurekastakin on pääosin vain positiivisia muistoja kaiken maailman grillijuhlista päivittäisiin juoksulenkkeihin (mitä ensi alkuun paikalliset ihmettelivät kun minä kirmailin menemään pitkin autoteiden varsia).

Olen miettinyt että joskus pitäisi kuvata yhden viikon aikana kaikki asut, jotta läpileikkaus olisi aidosti oikea ja siinä näkyisi myös tuo ”rönttis” puoli paremmin ja kaikki päivän asut ja variaatiot.

Marin_silmin-6065

Marin_silmin-6069

Lisäksi kuvissa vilahtaa myös uusin tatuointini. Siitä voisin laittaa parempia kuvia kun iho on parantunut viime torstain vajaan 4 tunnin sessiosta. Tykkään tatuoinneista, mutta tämä paranemisprosessi hidastaa nahkani värjäämistä merkittävästi. Ihoni on kovin herkkä, joten toipuminen vie aina oman aikansa ja henkinen puoli ottaa kyllä ehkä aina eniten osumaa, joten siksi nämä projektit ovat omalta osaltani melkoisen pitkiä.

Marin_silmin-6088

takki Second Female / collegepaita Pink / farkut Zara / tennarit Chanel / laukku Väska / pipo Balmuir / aurinkolasit RayBan

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille. Minulla on käynnissä yh-viikko tyttöjen kanssa. Saa nähdä mitä tuleman pitää.

Voit seurata blogiani instagramissa (@marinsilmin), bloglovinissa sekä blogit.fi :ssä.

3 kommenttia artikkeliin ”Rönttä look

  1. Päivitysilmoitus: Kuulumisia | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.