Viitta kahdella eri tavalla

Marin_silmin-5983

Marin_silmin-5975

Marin_silmin-5981

Rakastan viittoja. Niissä on mielestäni jotain dramaattista ja koska olen draamantajuinen ihminen, tykkään käyttää viittoja usein. Draamantajustaan huolimatta ne ovat myös turvallisia, niiden lämpöön ja suojaan on ihana käpertyä. Siitä syystä minulla on niitä useassa eri mallissa ja värissä (kuten ponchojakin) ja usein pidän toimistolla yhtä lämmikkeenä ja pahan päivän varalta. Siis sellaisen päivän varalta kun tuntuu että kaikki menee pieleen. Silloin heitän viitan niskaan ja elämä tuntuu taas vähän lohdullisemmalta, varsinkin jos viitta on oikein pehmeää ja lämmintä villaa.

Viittoja on myös helppo varioida eri tavoin käyttämällä asussa vyötä, broocheja tai ylipäätään mielikuvista. Postauksessa olevissa kuvissa sama viitta on kietaistu kiinni vyöllä ja osassa kiepautettu etuosat harteiden yli. Muuten sama asu, mutta täysin eri fiilis.

Marin_silmin-6009

Marin_silmin-6012

Marin_silmin-6016

Marin_silmin-5988

viitta Balmuir / nahkahousut ja silkkipaita Massimo Dutti / kengät Samsoe & Samsoe / laukku ja vyö Hermès / aurinkolasit Prada

Käytätkö sinä viittoja?

2 kommenttia artikkeliin ”Viitta kahdella eri tavalla

 1. ihana asu! en ole ikinä käyttänyt viittoja 🙂 Voisi olla kiva kokeilla. Tää vyömalli tässä sun postauksessa on mun makuun, tosi nätti!

  Tykkää

  1. Hei Henna,

   pahoitteluni, että julkaisen vastauksesi vasta nyt. Se oli jostain syystä ohjautunut roskapostiin ja tänään huomasin sen sieltä. Kiitos asukommentista, kokeille ihmeessä viittoja, niitä on niin helppo varioida 🙂 .

   Mukavaa viikonloppua!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.