Parasta juuri nyt

Marin_silmin-5294

Marin_silmin-5288

Bongasin jo tovi sitten ihanan Tuulannelin blogista Parasta juuri nyt -tekstin ja se jäi mieleeni kummittelemaan. Ja juuri tänään tuli sellainen fiilis, että haluan jakaa tämän hetkisiä huippufiiliksiä.

Lisääntynyt valo. Jestas miten hyvää tekee mielelle nuo pikkuhiljaa pidentyneet ja valoisat illat ja auringonvalo. Ei voi lakata hymyilemästä.

Värit. En tiedä mitä on tapahtunut pienessä päässäni, mutta toden totta olen alkanut himoitsemaan värejä täksi kevääksi ja kesäksi. Kirkkaan keltainen ja kirkas vihreä houkuttelee asusteissa nyt todella paljon. Ja se kenkien metsästys on edelleen käynnissä…

Elämä voittaa. Pikku hiljaa leikkauksen jälkeen on alkanut elämä voittaa. Edelleenkin refluksioireita on joka päivä, mutta suurimmaksi osaksi niiden voimakkuus ei ole enää alun kaltaista. Ehkä tuo happojen nousu loppuu joskus kokonaan?! Toivoa on.

Tapahtumat. Lähiaikoina on luvassa vaikka mitä mukavaa. Erilaisia tapahtumia, trefffejä ystävien kanssa, mielenkiintoisia työjuttuja ja värityskirjana oloa (itse asiassa jo hyvin pian).

Marin_silmin-5297

Marin_silmin-5292

Leikkokukat. Olen tullut siihen tulokseen että koti ei ole koti ilman tuoreita leikkokukkia. En ole tulppaanifani (tykkään kyllä!), mutta perinteeksi on jo muodostunut perjantaina töiden jälkeen hakea Vaasan ihanimmasta kukkakaupasta, Anemonesta, kimppu kotiin ilahduttamaan. Tänäänkin kotiin tullessa ihastelin taas kukkiani.

Kotiinpaluun ihanuus. Meillä on joka päivä riemukas vastaanotto kotiin tullessa, kun koirat ovat niiiiiin innoissaan kun mami ja isi tulee kotiin. Edelleenkin se tuntuu hurjan hyvältä syvällä sydämessä, vaikka näitä iloisia kotiintulon hetkiä on ollut jo yli 11 vuoden ajan.

Arki. Se nyt vaan on parasta aina. Ruuanlaitto yhdessä puolison kanssa työpäivän päätteeksi, pyykkien pesu, koirien kanssa lenkkeily, siivoaminen, kaupassa käynti, sohvalla löhöily, hässäkkä ja kiire. Mitään en vaihtaisi.

Mikä on sinulla parasta juuri nyt?

Marin_silmin-5304

Marin_silmin-5305

 

4 kommenttia artikkeliin ”Parasta juuri nyt

  1. Moi Faijahommia,

   Ensinnäkin ihan aluksi, onneksi olkoon tulevan perheenlisäyksen johdosta!

   Itselläni ei lapsia ole, mutta uskoisin kyllä että kannattaa nauttia niistä hitaista aamuista vielä kun voi. Sittenhän niitä ei taida olla luvassa ihan hetkeen, mitä olen sivusta seurannut kummilapsieni elämää… 🙂

   Sulla on kyllä huikea blogi! Kävin kurkkaamassa ja jäin lueskelemaan, vaikkei nämä baby -jutut olekaan itselläni ajankohtaisia. Ihanaa kun miehetkin kirjoittaa vauva-asioista ja huumorilla höystettynä vielä. Ihan parasta!

   Tykkää

 1. Hei, kiitos taannoisista matkapostauksistasi, Madridiin ihastuin minäkin. Nähtäväähän siellä oli vaikka kuinka. Kävimme kuninkaanlinnassa, taidemuseoissa, Retiron puistossa ja härkätaisteluareenan esittelykierroksella, mikä oli muuten aika mielenkiintoinen katsaus lajin sydämeen, vaikka sitä sydämestäni inhoankin. Ja shoppailu – Madrid oli taivas! Ja kaikki kätevästi käveltävissä. Käytimme metroakin, mutta pääasiassa tuli käveltyä. Me olimme siellä lokakuussa -10, ja ilmat olivat ihanan aurinkoiset ja lämpimät.

  Tykkää

  1. Moi Marjukka,

   Madrid oli kyllä ihana. Harmi kun olimme siellä vain viikonlopun. Noh, aina pääsee onneksi takaisin jos haluaa.

   Minulla olisi vielä muutama matkapostaus tekemättä, kunhan vain ennättäisi kirjoittaa. Työt haittaa harrastuksia aina välillä :).

   Ihanaa viikonloppua Marjukka!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.