Ripaus keltaista

marin_silmin-5869

marin_silmin-5856

marin_silmin-5866

Kerroinkin viime postauksessa että aloitan värien metsästyksen. Aloitin sen aluksi ihan omasta vaatehuoneesta ja kuten kuvista näette, kirkas keltainen laukku ja silkkihuivi toi valoa niin synkkään perus uniformuuni.

Ja enpä olisi uskonut miten vaikeaksi voi mennä yksien värikkäiden Chanelin espadrilloksien metsästys. Käynnissä on ollut todellinen jahti ympäri Eurooppaa useiden ihmisten avustamana (iso kiitos teille!) ja kaikkialta kuuluu sama vastaus: ei-oo. Olen saanut jo niin kamalan pakkomielteen luotua itselleni niistä pirun kengistä, että ne on löydyttävä! Muutama jahti on vielä meneillään ja täytyy toivoa että kohta tärppää. Ihmiselle, joka on niin malttamaton kaikki-tänne-heti-nyt persoona, viimeiset päivät ovat olleet hieman kärsivällisyyden kasvattamista. Mutta toisaalta, jos kenkiä ei löydy, niin sitten niitä ei löydy. Olkoon se merkki sitten siitä, että ei ne värikkäät kengät olisi olleet minun juttu sittenkään…

marin_silmin-5857

marin_silmin-5880

marin_silmin-5863

Tänään olen viettänyt koko aamupäivän keittiön puolella. Innostuin tekemään siemennäkkäriä, punajuurisosekeittoa ja pinaattilettuja, gluteenittomia kaikki tottakai. Tällä kertaa jopa muistin kokkailun lomassa kuvatakin, joten huomenna tulossa sitten joku edellämainituista resepteistä. Pinaattiletut olivat parhaita.

Sen lisäksi siivosin vielä asustekaappini/hyllykköni ja vitsi mitä löytöjä tein! Oman vaatehuoneen löydöt on kyllä parhaita. En muistanutkaan, että minulla on todella kauniit ja hyvälaatuiset Pradan nahkahanskat ja heti nappasin ne käyttöön kun talvea on vielä jäljellä. Sen lisäksi tein huomion, että minulla on aivan liikaa rannekoruja. Ajattelin myydä osan pois, koska en kuitenkaan ennätä kaikkia käyttää. Voisin ehkä laittaa niitä myyntiin tänne blogin puolelle, jos kiinnostuneita riittää.

marin_silmin-5888

marin_silmin-5877

marin_silmin-5878

huivi ja rannekorut Hermès / poolo Rils / housut Marimekko / laukku Baleciaga / kengät Terhi Pölkki / aurinkolasit Versace / kello ja sormukset Chanel

Mitä sinulle kuuluu? Miten sinun viikonloppu on sujunut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.