Pingisasu

marin_silmin-5726

marin_silmin-5749

marin_silmin-5753

marin_silmin-5764

marin_silmin-5759

marin_silmin-5755

marin_silmin-5777

mekko Object / sukkikset Wolford / kengät Billi Bi / clutch Fendi / silkkihuivi Chanel / musta poolopaita Nanso / kaulakoru ja hopeinen rannekoru Cornelia Webb / nahkainen rannekoru Hermès

Kuvissa näkyvä asu päällä pelasin viime viikolla töissä pingistä ja (melkein) voitin ;). Naureskelinkin sen jälkeen, että eihän tässä enää mitään jumppatrikoita tarvise, kun nahkamekollakin on ihan hyvä urheilla. Itse asiassa mekko ei ole aitoa nahkaa, sillä en ole koskaan löytänyt itselleni mieleistä laadukasta hyvää nahkamekkoa, joka istuisi kauniisti, olisi hihaton, leikattu kauniisti ja pituus olisi heti polven yläpuolelle. Niin, ja olisi vielä hyvälaatuista pehmeää nahkaa. Jos sellaisen tiedätte jollain valmistajalla olevan, niin saa vinkata, otan kiitollisena kaikki vinkit vastaan. Mekkoihminen en kyllä varsinaisesti ole, mutta nahkamekko buutsien ja paksun villatakin kanssa on kyllä kiva kombo. Tästä tyylistä tuli kyllä semitäti, mutta tätilook on välillä ihan jees.

Minun ei pitänyt julkaista näitä kuvia ollenkaan, kun en tykkää yhtään sisällä otetuista kuvista, mutta koska Alma on näissä niin söpö, niin ajattelin, että menköön.

Jotain kummallista on tapahtunut. Entisestä värivammaisesta on kuoriutunut värien rakastaja. Olen alkanut himoita kirkkaan keltaista pikkulaukkua tai kirkkaan vihreää ja laukkuihin matchaavia Chanelin espadrilloksia. Näin jopa viime yönä unta, että minulla oli pieni kirkkaan vihreä crossbody laukku mustan asun kanssa ja vihreät espadrillokset. Selkeästi alitajuntakin yrittää kertoa että väriä elämään nainen!

Eli nyt alkaa operaatio värien metsästys!

Onko sinulla lisääntynyt värien käyttö valon lisääntyessä?

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Pingisasu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.