Chanelia Madridissa

marin_silmin-5562

marin_silmin-5572

marin_silmin-5567

Madrid, kaupunki johon koko kolmikkomme rakastui. Ja minä tyhjensin pankkitilini. Upeita rakennuksia vieri vieressä, paljon nähtävää, koettavaa, syötävää ja juotavaa. Ja sitä shoppailtavaa. Sitä riitti. Madridin Chanelin valikoima oli erittäin hyvä. Liike on kolmessa kerroksessa ja ollut nykyisissä tiloissaan myyjien mukaan n. 1,5 vuotta. Todella kauniit tilat heillä liikkeessä olikin, olisin voinut jäädä sinne vaikka asumaan kaikkien upeiden laukkujen ja asusteiden (ja vaatteiden) keskelle.

Madridissa heittäydyttiin myös kunnolla turisteiksi ja hyppäsimme fugemummoni kanssa hop on-hop off -turistibussiin, minä elämäni ensimmäistä kertaa. Puolisoni ei suostunut enää tähän turreiluun, vaan karkasi katsomaan jotain paikallisen ”pikkuseuran” jalkapallopeliä ;)..

Muutama pikku tärppikin jaettavaksi Madridiin: Circulo de Bellas Artesin kattoterassilta oli huikeat maisemat Madridin kattojen ylle. Ja taivaallisen hyvää suklaakakkua. Sin glutenkin oli vielä, joten minäkin pääsin kakun makuun. Ja sitten muille pikkuputiikki intoilijoille seuraava vinkki: Ruuhkaisen Gran Via -ostoskadun pohjoispuolella on aivan ihania pikku putiikkeja, joissa myydään niin taidetta, vaatteita, kuin sisustustuotteitakin. Mitä enemmän kuljeskelimme noilla pikkukujilla, sitä ihanempia uniikkeja putiikkeja löysimme. Olisin halunnut vierailla niissä kaikissa.

marin_silmin-5644

marin_silmin-5594

marin_silmin-5642

Tälläkään matkalla ei ollut stressiä vaatteista, sillä matkustin pelkästään käsimatkatavaroilla, joten kaikki mukana olleet vaatteet olivat mietitty etukäteen toimiviksi kokonaisuuksiksi. Nahkarotsi ja samat Chanelin tennarit olivat päällä reissun jokaisena päivänä. Huivit ja korut toivat asuihin kaivattua vaihtelua.

Nautin nykyään siitä tunteesta, kun reissuissa on mukana hyvin vähän tavaraa, ja tietää että kaikki toimii, eikä tarvitse pähkäillä paikan päällä mitä sitä pukisi tänään päällensä. Tosin, tällä reissulla olisin ollut pulassa paluumatkalla. Sen verran nimittäin tuli shoppailtua Madridissa ja Puerto Banuksessa, että pelkillä käsimatkatavaroilla en olisi saanut kaikkea kotiin tuotua. Onneksi puoliso pelasti isolla matkalaukullaan ja antoi rouvan laittaa kenkänsä omiin tavaroihinsa.

marin_silmin-5595

marin_silmin-5626

marin_silmin-5605

marin_silmin-5666

marin_silmin-5599

Asuna tuttua ja turvallista mustaa nahkaa, valkoista silkkiä ja harmaata kashmiria. Ja räväkän sininen silkkihuivi. Rotsi Balenciagan ikisuosikkini, harmaa kashmirponcho Balmuirin, silkkipaitis reissusta ostettu Massimo Duttilta (pitäisi käydä joskus Suomen liike tsekkaamassa), nahkapöksyt Michael Korsin, tennarit ja laukku Chanelin, silkkihuivi Hermèsin (muistatteko tämän postauksen?) ja aurinkolasit Pradan. Same old, same old, mutta niin on nainenkin.

marin_silmin-5708

marin_silmin-5606

marin_silmin-5721

marin_silmin-5610

Ihanaa alkavaa viikonloppua. Ihana viettää se lumisessa Vaasassa kotona.

Voit seurata blogiani instagramissa (@marinsilmin), bloglovinissa sekä blogit.fi:ssä

2 kommenttia artikkeliin ”Chanelia Madridissa

 1. Ihana Madrid! Olen käynyt kerran siellä ja viettänyt vain yhden sunnuntaipäivän eli eihän siinä mitään ehdi nähdä ja kokea.. Sunnuntaisin muuten keskustan kaikki isot liikkeet oli suljelttu ja se oli kyllä harmillinen juttu. Ihmisiä vilisi joka puolella ja voisin kuvitella, että kauppa olisi käynyt, jos sinne olisi vaan päässyt.

  Mutta siis, tuosta Chanelin kassistahan minun piti tulla kyselemään eli mitä siellä oikein on? Kiinnostaa tietty ihan mahdottomasti (kuten varmasti arvaat, hih). Minullakin on muuten juuri samainen Boy, mutta vaan kultaisilla somisteilla. Pure love ❤

  Ihanaa talvista viikonloppua Sinulle!

  Tykkää

  1. Hih, Chanelilla oli vaikka mitä ihanaa. Ihan yllätyin että laukkulakkoni piti. Tuosta kassista löytyi uudet espadrillokset ja huivi. Huiveja tuli ostettua useampi kun oli niiiiin kauniita sekä Chanelilla että Hermesillä. Käy kurkkaamassa mun instassa, siellä näkyy uusia herkkuja . Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle Business Woman!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.