Vähiin käy ennen kuin loppuu

Matkalla kotiin, mahtavaa. Tosin kotona ollaan vasta joskus kahden jälkeen yöllä ja aamulla kutsuu arki. Loppuu lorviminen, siestat, tapakset ja viinin litkiminen. Mutta odotan arkea silti innolla, nyt on taas energiaa.

Loma oli jälleen kerran onnistunut ja seniorikerhon reissut ikimuistoisia. Laskimme eilen, että reissun aikana tuli käveltyä 11-21 kilometriä per päivä, joten keskimäärin tuli vedettyä joka päivä yli 14 kilometrin lenkki.

Vietimme viimeisen viikonlopun Madridissa, jossa olimme kaikki ensimmäistä kertaa ja rakastuin kyllä kaupunkiin kovasti. Upeita rakennuksia, paljon nähtävää, hyvää ruokaa ja jestas miten paljon ostosmahdollisuuksia. Näistä kännykkäni uumenista olevista kuvista näettekin, että vähän lipsahti Chanelilla. Mutta laukkulakko pitää edelleen 😉 . Vaikkakin pääsin tsekkaamaan sen ihanan small Boyn (josta kirjoitin taannoin), jäi se kuitenkin koristamaan Chanelin hyllyjä koska minulla ei olisi mitään käyttöä niin pienelle laukulle. Upea se kuitenkin oli, siitä ei pääse mihinkään.

Jäin tässä lentokoneessa pohtimaan kuvissa näkyviä uusia sinisiä farkkujani, että voiko tuollaisia Suomessa käyttää, kun ovat vähän repaleiset, mutta menköön kesäfarkkuina. Ihastuin niihin kovasti ja koska hintakaan ei ollut todellakaan paha, päädyin ne ostamaan heräteostoksena reissuhousuiksi. Ne olivat löytö Fuengirolan Miramarin Zarasta.

Olen teille ennenkin kertonut, etten oikein ole koskaan ollut mikään Zara -fani. En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä Zara hypetystä, jota tuntuu monilla olevan, sillä varsinkin Suomessa minusta hinnat ovat kovat verrattuna laatuun. En suostu maksamaan muovista kovinkaan montaa euroa… Ja Helsingin liikekin on mieleeni aika sekava. Mutta Espanjassa olen tehnyt valtavan monia hyviä löytöjä ko. liikkeestä ja minusta hinnat ovat verrattain edulliset verrattuna Suomeen.

Seuraavan kerran kuullaankin Suomesta. Ihana päästä kotiin tyttöjen luokse. 

2 kommenttia artikkeliin ”Vähiin käy ennen kuin loppuu

 1. Minäkin pidän revittyjä farkkuja kesällä ja mulla ikää hurjasti sua enemmän vaikka ei kai se iästäkään kiinni ole. Mä taas löydän Zarasta aina jotain, mutta ainoastaan Jumbon Zarasta en esim. Helsingin keskustan Zarasta juuri koskaan ja se on liikkeenä niin täynnä ja aika sotkuinenkin usein.

  Tykkää

  1. Moi Mankka,

   Ihastuin kyllä kovasti omiin farkkuihini, joten eiköhän niitä kesällä tule pidettyä. Ehkä minua eniten jännitti noin vaalea väri…

   Luulen, että juurikin tuo Zaran sotkuisuus ja täyteen ahdettu fiilis on se mikä itseäni häiritsee. Minä turhaudun heti, jos joutuu asioita tonkimaan tai etsimään ja vaihdan sitten nopeasti paikkaa. Selkeästi minulle sopii liikkeet, jotka ovat sopivan yksinkertaisia ja valikoimaa vähemmän, näin ei mene blondin pää liian pyörälle 🙂 .

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.