Hola!

_dsc5223-3

_dsc5468-2

Hei pitkästä aikaa. Kaikki hyvin Espanjassa. Lomamoodi on vienyt täysin mennessään, enkä ole ennättänyt edes ajatella blogia, sillä jokainen päivä on tallattu aamusta iltaan eri kohteissa, vähintään 14 kilometriä päivässä. En ole edes jaksanut instaa päivittää, joten fugemummojen seikkailut eivät ole päivittyneet muualle kuin omiin muistoihin ja sydämiin. Ja sehän se on tärkeintä, aina ei tarvitse somettaa. Itse asiassa meillä on ollut kyllä vähän huono nettiyhteyskin, joten liekö se osasyynä tähän radiohiljaisuuteen… Tänään on ollut kuitenkin ensimmäinen hengähdystauko ja huomenna nokka kohti Madridia. Aktiivilomat ovat parhaita.

_dsc5216-2

_dsc5544-2

Kuvia on kuitenkin otettu paljon ja jahka kotiudun, niin laitan niitä bloginkin puolelle. Se kauan odottamani Caminito del Rey -vaellus jäi meiltä väliin sääolosuhteiden takia, mutta ei annettu senkään harmittaa hetkeä pidempää, vaan nautittiin sitten sekin päivä toisaalla. Ja käytiin vähän lohtushoppailemassa Puerto Banúksessa 😉 .

Mutta nyt täytyy jatkaa pakkaamista, joten palataan viimeistään kotimaasta ellei sitten Madridin hotellin nettiyhteys yllätä meitä positiivisesti.

Toivottavasti siellä päin kaikki hyvin.

_dsc5293-2

_dsc5524-2

2 kommenttia artikkeliin ”Hola!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.