Fugemummot

img_20160213_160451

img_20160213_155530

Talvilomani lähestyy kovaa vauhtia. Itse asiassa tällä viikolla suuntaamme puolisoni kanssa veljeni puolison luokse Fuengirolaan seikkailemaan pitkin Andalusiaa. Viime vuonna tein samanlaisen reissun (puoliso jäi koiravahdiksi) ja silloin kiersimme veljeni puolison kanssa puolentoistaviikon aikana todella paljon, taisin yhden kokonaisen päivän olla Fugessa…

img_20160214_135517

img_20160214_111402

Tällä kertaa varasin meille kolmelle mm. Caminito del Rey -vaelluksen ontuvalla espanjankielen taidollani (siis en osaa ollenkaan espanjaa), mutta niin se vain saatiin varattua muutaman puhelinsoiton ja google translatorin avustuksella. Maksukin meni läpi, joten täytyy toivoa että sääjumalat ovat tuolloin puolellamme ja pääsemme vaellukselle ihan oikeasti. Olen  nimittäin haaveillut tuosta vaelluksesta siitä lähtien kun vuosi sitten Rondasta junalla palatessani näin ikkunasta vilauksella tuota reittiä. Vaellukselle pääsee x-määrä ihmisiä per päivä ja päivät ovat loppuunmyytyjä, ja säästä/tuulisuudesta riippuen reitille joko pääsee tai sitten ei. Joten pidetään peukut pystyssä että pääsemme näkemään nuo huikeat maisemat.

img_20160215_113713

img_20160215_120938

Päiväreissuja teemme varmasti myös Rondaan viinitilojen merkeissä, sillä haluan näyttää puolisolleni tuon upean rotkokaupungin (ja erään viinimuseon jonne jämähdimme vuosi sitten…), Malagaan, Marbellaan ja ehkä Gordobaan. Lisäksi käymme vielä Madridissa vähän pidemmän pätkän.

hdr

img_20160220_115937

Odotan tulevaa reissua kyllä taas innolla. Ensinnäkin se, että viime vuonna meillä oli hulvattoman hauskaa ja seikkailut olivat melkoisia ja ennen kaikkea koska tänä vuonna myös puoliso lähtee mukaan jakamaan noita hauskoja ja ikimuistoisia hetkiä. Viime vuonna nimesimme parivaljakkomme fugemummoiksi, ja varmasti myös tänäkin vuonna seikkailuitamme voi seurata instasta #fugemummot kautta. Tänä vuonna tosin on myös yksi fugepappa mukana, mutta eiköhän myö selvitä! Kunhan vaan aurinkoa ja viiniä riittää, niin kaikki on hyvin!

Ja ehkäpä blogikin päivittyy reissun aikana, siihen pyritään. Varmaa on ainakin se, että minä alan olla jo terve. Ja se on hyvä se.

img_20160220_142715

(kuvat viime vuoden reissulta kännykästäni)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.