Oman polun kulkemisesta ja terveiset

marin_silmin-4694

marin_silmin-4717

marin_silmin-4703

marin_silmin-4723

marin_silmin-4731

marin_silmin-4734

marin_silmin-4709

marin_silmin-4704

Terveisiä hiljentyneestä blogista! Jos blogi on ollut hiljainen tämän viikon, niin koko nainen on ollut suorastaan mykkä. Vointini romahti sunnuntai-iltana ja siitä lähtien olen ollut petipotilas kuntoinen. Mutta nyt toivottavasti suunta on vain ylöspäin ja eilisestä illasta lähtien on tuntunut että kai tässä eloon jäädään. Täytyy vaan todeta, että melkoisen kovat kaksi viikkoa on kyllä ollut. Ruokaa olen syönyt ehkä (mikäköhän pieni eläin söisi tosi vähän, hiiri?!) pienen hiiren verran, ja luulen että se hiirikin veisi tässä kilpailussa voiton ja ”nälkiintyneestä” olemuksestani päätellen, paino on tippunut roimasti alas. Lukuja en tiedä, koska en omista vaakaa.

Mutta eilen, kun olo alkoi pikkuhiljaa kohentua, minä leikkasin itse koirien trimmaussaksilla otsikseni. Ei siitä ehkä kovin tasainen tullut, mutta eiköhän tuo nyt hetken aikaa kelpaa. Kun ei kovin peiliin vilkuile niin se on ihan hyvä.

Olin säästänyt näitä ihania lumikuvia pitkään sellaiseen pohdiskelevaan postaukseen oman polun kulkemisesta, mutta koska kovin syvällistä pohdintaa ei tällä hetkellä päästäni oikein irtoa (että katsoako Gilmoren tyttöjä sohvalta vai sängyltä -tasoista), niin menköön loppukaneettina vain: Kulje juuri sellaista polkua mikä tuntuu sinusta parhaalta! Ihan sama onko se jonkun jo tallaama, vai teetkö polkusi ihan itse, mutta jos se sinusta tuntuu sillä hetkellä parhaalta ja kuuntelet sydäntäsi, niin kulje juuri sitä valitsemaasi polkua mikä hyvältä tuntuu. Sanokoon muut mitä tahansa. Ja muista myös nauttia matkasta <3.

Ihanaa alkavaa viikonloppua. Sänky taisi minulla viedä tällä kertaa voiton. Se on siis Gilmoren tyttöjä sängystä katsottuna, Marsa ja Alma kainalossa.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Oman polun kulkemisesta ja terveiset

    1. Kyllä mä huomenna lähden yrittämään. Täytyy vaan jättää mun suosikki pizza välistä, jossa on chiliöljyä ja tulista italialaista salamia. Sitä tuskin nielu kestäisi 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.