Karhunpoika sairastaa…

marin_silmin-4590

marin_silmin-4598

… häntä hellikäämme, lauloi äitini minulle lapsena ollessani kipeänä. Noh, ehkä en nyt mikään karhunpoika ole, eikä äitikään ole enää laulamassa, mutta tällä hetkellä olen sairastuvalla jokusen viikon kotona toipumassa nielurisaleikkauksesta.

Hassuintahan tässä on se, että kaikki ovat toitottaneet minulle kuinka paljon saan syödä jäätelöä ym. kylmää leikatun nieluni takia, mutta kun minä en tykkää jäätelöstä. No, onneksi jääpalat eivät maistu millekään. Tulee parin viikon jääpaladieetti…

Nyt on varattu paljon kirjoja mitä lukea, Netflix on viritelty huippuunsa, unikaverit odottaa kainaloon pääsyä ja pehmoinen viltti on kaivettu esille. Nyt voi luvan kanssa levätä oikein kunnolla.

Olisiko sinulla suositella hyviä sarjoja, leffoja tai kirjoja seuraavalle parille viikolle?

marin_silmin-4589

marin_silmin-4583

 

4 kommenttia artikkeliin ”Karhunpoika sairastaa…

 1. Mä aina laulan tuota laulua miesflunssailevalle poikakaverille ”…häntä hellii käärme”, kuten joku on sen joskus väärin kuullut 😀

  Meidän taloudessa on aina pakko olla joku sarja Netflixistä kesken. Eilen taas kyllä katsoimme yhden loppuun, ja tänään illalla täytyy sitten valita uusi, jota lähteä seuraamaan! Tässä kuitenkin mun ikisuosikkeja ja viimeisimpiä tuttavuuksia: Sons of Anarchy (kuka nyt EI ole katsonut tätä?! <3), House of Cards, Narcos, Orange is the new black, Miehitetty, Marvel's Daredevil, Marvel's Agent Carter, Brooklyn Nine-nine, Stranger Things… Onhan noita!

  Kannattaa vilkaista myös lista kaikista Netflix-sisällöistä täältä: http://www.allflicks.fi. Löysin monta kivan oloista sarjaa 🙂 Ja kun järjestää listan tähtien mukaan, niin on edes pieni apu siihen "onkohan tämä nyt aivan huono sarja, kannattaako tuhlata aikaa"-fiilikseen, joka ainakin mut aina valtaa, kun lähdetään sitä valikoimaa tarpomaan läpi.

  Tykkää

  1. Kiitos Meeri tuosta linkistä, täytyy perehtyä siihen 😊. Nuo vinkkaamasi sarjat onkin kaikki katsottu, kun ollaan puolison kanssa myös melkoisia sarjafriikkejä. Aina on kesken Netflixissä joku ja lisäksi myös HBO:lla 😂😂.

   Tykkää

 2. Musta netflixissä on kaikkiaan tosi vähän mitään katsottavaa. Jostain syystä muhun ei oo iskenyt mikään niistä sarjoista, mitä ihmiset sieltä suosittelee. House of cardsia katoin ekan kauden puoleen väliin ja katkaisin tilauksen, kun ei mitään sellasta löytynyt, mistä ois viittinyt maksaa.

  Pari kirjaa ostin prisman alesta. Rauli Virtasen Reissukirja on ollut tosi mielenkiintoinen. Se on hiukan kesken. Tuomas Kyrön Kunkku on ollut ihan hauska. Jos asioita prismassa, käy vilkaiseen ale-hyllyt.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.