Huono Päivä

marin_silmin-4883

marin_silmin-4881

Minulla on todella harvoin Huono Päivä. Ja haluan oikein korostaa että todella harvoin. Olen ylipäätään sitä mieltä, että omalla asenteella voi vaikuttaa paljon siihen onko päivä hyvä vai huono, ja riippuen minkälaisten linssien läpi katsoo asioita, niin sellaistahan sitä näkee. Huonojen linssien läpi näkee asioita jotka ovat huonosti ja niitä sitten oikein imee itseensä lisää ja huonot asiat kertaantuvat. Ja hyvien linssien läpi näkee sitten niitä hyviä asioita ja niitä imee itseensä enemmän ja enemmän, ja näkee ympärillään hyviä asioita. Minä siis suhtaudun asioihin yleensä ilolla, myönteisyydellä ja huumorilla ja se kantaa kyllä pitkälle ja valtaosan ajastani päivät ovat ehdottomasti hyviä.

marin_silmin-4886

marin_silmin-4912

En kuitenkaan ole immuuni huonoille päiville ja jostain takavasemmalta se tänään yllätti: Huono Päivä. Menemättä sen tarkemmin syihin, mikä tähän Huonoon Päivään johti (parisuhdekiemurat you know), päätin aamupäivällä että asialle täytyy tehdä jotain. Päätin lähteä kaupungille. Kokeilin yksinoloa, ei auttanut. Shoppailuterapiaa, noup, ei vaikutusta (paitsi tyhjempi lompakko ja täydempi vaatehuone, kalliiksi kävi tämä Huono Päivä). Sushilounasta, ehei, ei mitään vaikutusta. Itse asiassa ärsyynnyin vaan enemmän, koska jäi nälkä, enkä kehdannut tilata enää kolmatta annosta. Asukuvien ottamista puolison kanssa. Hell no, ei vaikutusta. Koirien kanssa lenkkeilyä. Juu ei, koiratkin perseili koko lenkin. Ruuanlaittoa, ei. Porkkanat saivat vaan kyytiä. Viinilasi. Nääh, ei ollut viini tarpeeksi kylmää.

Kunnes jostain pään syvimmistä syövereistä muistin taikasanan. Päikkärit. Päiväunet, tuo maailman paras keksintö. Joten eikun rouva makkariin unille ja sen jälkeen maailma on ollut taas asteen verran parempi paikka. Joten rakkaat, älkää koskaan epäröikö päikkäreiden voimaa. Maailma olisi paljon parempi paikka, jos ihmiset nukkuisivat päiväunet.

marin_silmin-4897

marin_silmin-4876

Neuletakki ja farkut Samsoe & Samsoe / laukku, kello ja tennarit Chanel / t-paita Isabel Marant Etoile / kaulahuivi * (saatu blogin kautta) kashmirsilkki.com / pipo Balmuir /  kaulakoru Cornelia Webb / sormukset Cornelia Webb ja Efva Attling / rannekorut Cornelia Webb, Hermès, Arteco Fact

Ihanaa ja hyvää lauantain jatkoa ❤ . Minun päivä on jälleen Hyvä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.