Sinistä ja ruudukkoa

marin_silmin-4771

marin_silmin-4814

marin_silmin-4793

marin_silmin-4827

marin_silmin-4772

marin_silmin-4808

marin_silmin-4778

marin_silmin-4824

marin_silmin-4797

marin_silmin-4806

marin_silmin-4789

marin_silmin-4821

marin_silmin-4782

takki Harris Wharf London / mekko Marimekko / huivi Gucci / kengät Billi Bi / sukkikset Swedish Stockings / rannekorut Efva Attling, Hermès ja Louis Vuitton / sormukset Efva Attling ja Sif Jakobs / clutch Fendi

Ruutua, kirkkaan sinistä villaa, keltaista karvaa, kuosihuivia, solkia ja aivan sekaisin oleva tukka. Ja kaikki samassa paketissa. Melkoinen sekametelisoppa. Ja sellaisessa sekametelisopassa hoidin viime sunnuntain ruokaostokset.

Kuvissa näkyvä Guccin kaulahuivi oli löytö omasta vaatehuoneesta… Ne ovatkin aina parhaita löytöjä kun vaatehuoneen siivouksen yhteydessä pääsee päivittelemään itselleen, että oliko minulla tälläinenkin… Näköjään oli. Tosin, en ole ihan varma, että tykkäänkö huivista enää, se tuntuu nykyisten jättihuivien jälkeen niin pieneltä. Ehkä myyn sen pois tai pakkaan takaisin vaatehuoneen uumeniin, kunnes sen taas joskus sieltä löydän. Paremmalla onnella ja huivi pääsisi enemmän käyttöön. Saa nähdä.

Mekko on marimekon, FB kirpparilöytö. Ja omaan makuun täydellinen, suora ja väljä. Ei kiristä, purista eikä ahdista. Edes pizzapäivinä. Sellaisille vaatteille osaa antaa nykyään arvoa, koska kyllä vaatteissa tulee viihtyä hyvin ja niissä täytyy tuntea olonsa hyväksi. Sillä huonosti istuva tai huonolta tuntuva vaate pilaa helposti koko päivän. Eikä päiviään viitsisi pilata vaatteiden takia, joten siitä syystä minä suosin vähän väljempiä linjoja. Ei käy ahdistamaan edes tiukoissa tilanteissa.

Mukavaa alkanutta viikkoa. Toivottavasti se on täynnä itsellesi mieluisia asioita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.