Royal blue

marin_silmin-4656

marin_silmin-4674

marin_silmin-4667

Uusi sininen takkini on erään ystäväni mukaan sävyltään Royal blue ja se sopii minulle vallan mainiosti, olemmehan me kuninkaallista sukua. Sillä meillähän asuu Prinsessa Alma, joten eikös se tee minustakin kuninkaallisen… ? Ainakin melkein?

Mutta joka tapauksessa, Prinsessamme hyväksyi että palvelija saa käyttää Royal blue takkiaan, joten sen kunniaksi päivän asukuvat uuden takin kanssa. Prinsessa halusi jättää tällä kertaa kuvaussession väliin ja jäi kotiin lepäämään, kun palvelija lähti käymään kaupoilla. Olen aivan sekaisin päivistä, kun tänään on loppiainen ja kaupat auki. Minä siis suunnistin  Minun / Min putiikille kurkistamaan alennusmyynnit. Oli vaikka mitä ihanaa ja jotain kovin kissamaista lähti mukaani. Instagrammista (@marinsilmin) löytyykin jo vastaus…

marin_silmin-4673

marin_silmin-4659

marin_silmin-4690

takki Harris Wharf London / nahkahousut Michael Kors / tennarit Chanel / neule Rils / pipo Balmuir / kashmirhuivi (puolisolta lainattu) kashmirsilkki.com / aurinkolasit Prada / laukku Hermès

Kuvissa näkyvä Herbag muuttui hieman pienemmäksi, sillä testasin tänään ensimmäistä kertaa sen mukana tullutta pienempää canvaspussukkaa. Se tuntui sen jättikassin jälkeen jotenkin ihan miniatyyrilta, mutta kuvista kun katsoo, niin ei se olekaan yhtään liian pieni. Sen isomman version löydät tästä postauksesta, jos haluat vertailla kokoja. Voin suositella kyllä herbagia koko sydämestäni arkilaukuksi, vaikkakin sen sulkemissysteemi on vähän hidas. Omaani olen käyttänyt todella paljon ja välillä se jättimalli suorastaan tursuaa tavaraa eikä siinä kyllä käytön jäljet juurikaan näy.

Olin eilen Seinäjoella tapaamassa lääkäriä, joka leikkaa nieluni ja olo on nyt kovin rauhallinen ja luottavainen. Tästäkin selvitään. Enää reilu viikko, sen jälkeen parin viikon täyslepo ja toivottavasti sen jälkeen tämä nainen on jälleen täydessä iskussa ja entistä ehompi.

Nyt toivotan sinulle ihanaa viikonloppua! Minä vietän loppupäivän sohvan uumenissa leffoja katsellen ja huomenna lähden Naisten lätkäiltaan kannustamaan Jypia voittoon.

Seuraa blogiani instagramissa, bloglovinissa sekä blogit.fi :ssä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.