Jotain sinistä

Viime viikolla kerroin hyödyntäneeni NAP:n alennusmyynnit ja tilanneeni itselleni jotain… Tuo jotain saapui viimein luokseni ja melkoisen kaunista saapuikin. Ja melkoisen sinistä.

marin_silmin-4525

marin_silmin-4554

marin_silmin-4529

marin_silmin-4550

Ostin kerrankin itselleni värikkään takin ja olen aivan rakastunut siihen. Puolisoni mielestä takki oli jo tilausvaiheessa hyvä hankinta, sillä se toisi vähän väriä ja eloa aina niin synkkään ulkokuoreeni ja nyt takin saapuessa minäkin olen samaa mieltä. Aivan ihana piristysruiske tähän synkkään ajanjaksoon ja sopii hyvin myös kevätaurinkoon.

Itse asiassa en ole päässyt takkia vielä käyttämään, koska se on hyvin ohut takiksi Suomen oloihin. Tosin ihan sata villaa (ja tehty Italiassa) ja ainakin näppituntumalla tuntuu laadukkaalta. Ajattelin näiden kovien pakkasten alkaessa testata takkia ihan sisäkäytössäkin, koska materiaali on sellaista että näyttää varmasti kivalle myös ihan toimistolla ollessa. Sitten kun kevätaurinko alkaa lämmittää enemmän, niin uskallan kulkea pelkällä tuolla takilla.

marin_silmin-4527

marin_silmin-4546

marin_silmin-4545

Mutta vaikka takki ei ole päälle asti vielä päässytkään, on siihen mallattu jo montaa eri asua, ja tässä teille yksi näytille. Ja itse asiassa luonnossa takin sävy on vieläkin intensiivisempi sininen ja hieman tummempi, sellainen sähkönsininen.

Mitä pidät uudesta takistani?

 

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Jotain sinistä

    1. Kiitos Business Woman, niin minäkin ❤ . Itse asiassa takki on ostettu sinun innoittamana. Ihailin sitä sinun pinkkiä takkia kuvissasi ja päätin, että minäkin ostan seuraavaksi värikkään takin. Ja tässä on nyt lopputulos 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.