Vuosi 2017?

marinsilmin2017

kuva mainostoimisto C2.

Uusi vuosi uudet kujeet lupaukset?

Olen lakannut tekemästä uuden vuoden lupauksia jo vuosia sitten. Minun tyyppiselle ihmiselle ne kun eivät oikein sovi. Homma menee silloin helposti suorittamiseksi ja suorittaen eletty elämä ei ole sitä mitä haluan vanhana muistella.

Pyrin kuitenkin joka vuosi yhteen ja samaan asiaan. Onnelliseen ja tasapainoiseen arkeen. Tuon yläotsikon alle mahtuu sitten mahdottoman paljon niitä muita, pienempiä, asioita, jotka rakentavat sen arjen onnelliseksi ja tasapainoiseksi.

Tapanani onkin nykyään aina kiireen keskellä pysähtyä miettimään olenko onnellinen. Jos olen, niin pohtia syitä mitkä tekevät minut juuri siinä hetkessä ja elämäntilanteessa onnelliseksi ja yrittää pitää nämä seikat ja asiat arjessani läsnä. Ja jos huomaan etten ole onnellinen, niin sitten pohdin mistä syystä en ole onnellinen ja kuinka voin tehdä asioita eri tavalla tai poistaa elämästäni sellaisia asioita, jotka estävät onnellisen elämän. Kuulostaa helpolta, ja osittain sitä onkin. Jos vaan oikeasti tuntee itsensä hyvin ja osaa kuunnella itseään. Minulla sen opetteluun meni n. 30 vuotta ja vieläkin ollaan aika ajoin vähän hatarin askelin liikenteessä.

Vuoden 2017 mottonani voisi olla vähemmänkin on riittävästi, vähän jokaisella elämän saralla. Sillä ohjenuoralla uskon, että olen askeleen lähempänä onnellista ja tasapainoista arkea.

Ja sen verran on luvassa uusia kujeita vuonna 2017, että minä jatkan värityskirjana oloa. Enää pitäisi päättää värittäjälle kuva, tai oikeastaan selittää 44 kuvan avulla mitä olen hakemassa takaa. Voi tatuoitsija raukkaa. Lisäksi pääsin siihen nielurisaleikkaukseen. Se on edessä jo ihan pian, tammikuun aikana, ja vähän jo jännittääkin, sillä minua ei ole koskaan nukutettu ja leikattu.

Mitä sinä odotat vuodelta 2017?

Yksi kommentti artikkeliin ”Vuosi 2017?

  1. Päivitysilmoitus: Vuosi 2018? | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.