Tarjoushaukat ohoi!

Kovan luokan tarjoushaukat ovat varmasti huomanneet että alennusmyynnit ovat jo alkaneet verkkokaupoissa.

Minulla on joulutraditiona aina joulupäivänä pyjama päällä mökillä sohvan nurkassa viinilasi kädessä tsekata etenkin Net-a-Porterin alennusmyynti, että löytyisikö jotain itselleni tarpeellista tai pitkäaikaista hankintaa. Yleensä tsekkaan nahkahousut, takit, cashmereneuleet ja kengät ja nopeasti selaan laukut läpi. Niin tein tänäkin vuonna. Ja itse asiassa ostinkin jotain mikä näkyy alla olevassa ”kollaasissa”.

Pyrin välttämään alennusmyyntejä vain siitä ostamisen ilosta, vaan tsekkaan läpi ainoastaan pitkäikäisiä ja -aikaisia juttuja, joita olen vailla. Ja silloin mielellään hyödynnän alennusmyynnit. Yleensä siis tilaan/ostan ihan vain yksittäisen jutun mitä olen miettinyt/etsinyt/katsonut jo pidemmän aikaa. Napin lisäksi odotan innolla Minun / Min putiikin alea. Tytöillä on niin huikeita juttuja taas putiikilla, että pakko kotiin päästessäni heti rynnätä tsekkaamaan onko kuolaamani lepardikengät alessa… Koska kenkiä ei voi koskaan olla naisella liikaa… Kröhöm, tiesittekö että aikoinaan äitini antoi minulle lempinimeksi Imelda Marcos… Noh, minulla ei nyt ”ihan” ole 2700 kenkäparia, mutta you get the point… 😉

Acne neule , Saint Laurent nahkahousut, Givenchy nilkkurit,  Givenchy laukku  , Vince neuletakki, Harris Wharf villakangastakki

Kaikki kuvat net-a-porter

Hih, hihittelin itsekseni, että teen näköjään aina kerran vuodessa tilauksen napista, sillä edellinen tilaus oli juurikin vuosi sitten alen aikaan. Silloin tilasin mm. ne suosikki nahkapöksyni (Michael Kors). Yhtenä vuonna muistan tilanneeni napista Burberryn  villakangastakin, jonka DHL:n pojat toimittivat jo seuraavana päivänä tilauksesta. Ja itse asiassa sain jo äsken ilmoituksen, että DHL yrittää huomenna toimittaa pakettiani, täytyy yrittää saada tilaus käännettyä tänne toiselle puolelle Suomea…

Niin, arvaatteko mitä menin tilaamaan? Hyödynnätkö sinä joulun jälkeiset alennusmyynnit? Mitä etsit niistä itsellesi?

3 kommenttia artikkeliin ”Tarjoushaukat ohoi!

 1. Kuulostaapa tutulta, täällä sama joulutraditio! NAPin ale on kyllä odottamisen arvoinen 🙂 Itse käyn läpi ensimmäisinä kengät ja laukut, tänä vuonna himoitsemani laukku ei ollut alessa, joten luottokortti sai levätä toistaiseksi.

  Kivoja välipäiviä sinne!

  Tykkää

  1. Hei Selja,

   kiitos viestistäsi. NAPin ale on kyllä oikein hyvä. Sitä kun vuosi vuodelta laiskistuu näköjään myös aleshoppailuiden suhteen, niin NAPista löytyy onneksi kattava valikoima laatujuttuja, niin ei tarvitse surffailla monilla sivuilla. Ja fiksu jos olisi, niin ostaisi aina vaatteet, asusteet ym. ainoastaan aleista, koska tänäkin vuonna siellä oli ja on laadukasta perusvaatettakin todella paljon.

   Kivoja välipäiviä myös sinulle <3. Minä täällä mökillä kipeänä teen vähän töitä ja lepäilen.

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Jotain sinistä | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.