Kasvonaamio jota en suosittele

Tänä syksynä on todella monessa blogissa suositeltu ja hehkutettu MayBeautyn Incredible Face Maskia. Noh, minäkin tottakai sitä haksahdin kokeilemaan.

Sen siis luvataan poistavan kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä jne. Tuote sisältää syvänmeren mutaa ja muitakin ainesosia, joita kävin incihaku.fi sivustolta läpi. Tuote on valmistettu Kiinassa.

Pakkauksessa tuli 5 kpl 10ml yksittäispakattuja naamioita sekä sivellin, jolla naamion voi levittää naamalle. Mustaa, tahmeaa ainetta, joten sivellin oli oikeasti tarpeeseen. Lisäksi ehdottomasti tuli varoa hiusrajaa ja kulmakarvoja, koska naamio tarttui järkyttävän lujasti kiinni ja sen irroittamisessa oli kyllä iso työ ja melkoisen kivuliastakin se oli. Ja minä en ole kovin herkkä tuollaisissa asioissa.

marin_silmin-4150

marin_silmin-4160

marin_silmin-4163

Mutta missä minun herkkyyteni näkyy, niin ihossani. Tuote ei soveltunut minulle lainkaan todella herkän ja herkästi reagoivan ihoni vuoksi. Jo naamion vaikuttamisen aikana aloin epäillä että kuinkahan tässä käy, koska iholleni alkoi tulemaan epämiellyttäviä tuntemuksia. Irrotinkin naamion nopeammin pois, kuin mitä sen pitäisi antaa vaikuttaa (30-45 min). Ja lopputuloksena sain todella voimakkaasti reagoivan ihon, mitä en muista tapahtuneen lähivuosina lainkaan. Ihoni punoitti todella voimakkaasti, sitä nipisteli ja kuumotti ja ihon pinta meni todella kipeäksi ja herkäksi. Tuossa alimmassa (aivan kamalassa) kuvassa näette vain puolitotuuden, vaikkakin siinäkin näkee kuinka voimakkaasti ihoni reagoi. Iho oli tulikuuma ja tulipunainen ja kipeä pitkän aikaa ja tilanne paheni vielä tuon kuvan ottamisen jälkeen. Jopa seuraavana päivänä/iltana ihoni punoitti vielä. Joten osaltani oli helppo todeta, että ei jatkoon, ei missään nimessä.

Jos siis olet harkinnut ko. tuotteen testaamista ja tiedät ihosi olevan herkkä, suosittelen miettimään kaksi kertaa. Onneksi minulla oli kotona paljon rauhoittavia voiteita ja sain ihoni rauhoittumaan parin päivän jälkeen naamion testaamisesta, mutta kuten jo kerran totesin, ei jatkoon! Minä pitäydyn jatkossakin itse tehdyissä mutanaamioissa.

Oletko testannut tuotetta?

6 kommenttia artikkeliin ”Kasvonaamio jota en suosittele

 1. Hyvä tietää, että tätä en kokeile. Itselläni on todella herkkä iho. Muistan kun menin kaverini järjestämään kauneusiltaan, jossa tehtiin kasvohoito. Varoittelin esittelijää herkästä ihostani, joten hän valitsi minulle hellimmät tuotteet. Lähdin esittelystä tyhjin käsin ja aivan järkyttävän punaisella naamalla :/

  Tykkää

  1. Hei Mia,

   Toivottavasti tämä herätti ja jos sinulla tosiaan on todella herkkä iho, niin jättäisin kyllä tämän tuotteen testaamatta.

   Omalla henkilökohtaisella facebook sivullani olen saanut jo monta palautetta ja viestiä naisilta, että heilläkään tuote ei ole toiminut ja ainoastaan naama ollut kirkuvan punainen.

   Voi ja mikä inhottava tilanne sinulla ollut kauneusillassa 😦 . Minäkin joudun aina vieraita kosmetologeja varoittelemaan ihostani ja nykyään en kyllä uskalla käydä enää kuin muutamalla harvalla ja valitulla. Sen sijaan olen opetellut itse tekemään erilaisia naamioita.

   Kiitos Mia kun jätit kommentin.

   Tykkää

 2. Hei Mari! Tosi ikävä kuulla, että sulle tuli naamiosta näin vahva reaktio. Itselläni on myös todella herkkä iho, mutta naamio toimi kuin unelma ja jää pysyvästi käyttöön. Olen myös ystäviltäni kuullut vain hyvää, joten todella ikävää, että sulla kävi näin!

  Tykkää

  1. Moi Anna Sofia.

   Mä muistelinkin nähneeni sun blogissa juttua tuosta naamiosta. Olin kyllä vähän skeptinen alun alkaenkin naamiota kohtaan, mutta ihan tuollaista reaktiota en osannut odottaa.

   Onneksi omatekemät savinaamiot toimii hyvin minun oikukkaalle herkälle hipiälleni 🙂 .

   Näin ne herkätkin ihot reagoi eri tavoin. Mutta pääasia että sain reaktion kuriin.

   Tykkää

 3. Heippa! Vau miten tyylikäs nainen täältä löytyikään 🙂 Jään ehdottomasti lueskelemaan juttujasi jatkossakin. Varsinkin upeat laukkusi kiinnittivät huomioni, täällä nimittäin toinen laukkufriikki (tosin ei ihan samanluokan laukkuja minulta löydy..)

  Ja sitten tuosta naamiosta… olen ollut superepäileväinen kyseistä kohtaan siitä monesta blogista lukeneena. Itse asiassa minullekin tarjottiin naamiota testiin sekä rahallista korvausta postausta vastaan, johon en luonnollisestikaan tarttunut, sillä miten voisin mainostaa mitään, jota itsekin epäilen jo ennen kokeilua. Tuntuu ettei voi enää uskoa mitään mitä blogeista lukee, kun kaikki on nykyään maksettua mainosta :/ Kiva kuulla kerrankin oikea mielipide! Tottakai monet varmasti ovat tykänneet tuotteesta ihan oikeasti, mutta pakostikin miettii kuinka paljon raha puhuu…

  Mukavaa alkavaa kevättä! 🙂

  Tykkää

  1. Hei Anne Jennika,

   kiitos viestistäsi ja ihana että olet löytänyt blogini 🙂 .

   Meitä laukkufriikkejä tuntuu olevan paljon 🙂 .

   Joo, tuo tuote oli täysin epäsopiva joten halusin tuoda esille toisenlaisen näkökulman.

   Mukavaa alkavaa kevättä myös sinulle ja terveisiä Espanjasta!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.