Combo kirppis, pöytä 390

img_20161215_190856

img_20161215_191142

Kun muutin Vaasaan reilu vuosi sitten, varasin ensi töikseni kirpputoripöydän ylimääräisille tavaroille, mitä kahden kodin jäljiltä oli. Sillä niitä oli todella paljon, olihan kaikkea tuplasti. Ja onnekseni satuin varaamaan kirppispöydän Combo -kirppikseltä. He kun ovat tehneet myyjän näkökulmasta myymisen aika helpoksi. Voit ostaa heiltä mm. pöydän siivouksen ja tuotteet ovat ean-koodilla myynnissä ja voit seurata myyntiäsi reaaliaikaisesti netin kautta. Todella helppoa. Minä kävin ainoastaan silloin tällöin viemässä tavaraa lisää ja he hoitivat kaiken muun. Lisäksi he soittivat aina minulle, jos ostajille tuli kysymyksiä tuotteistani ja sain monta kauppaa tehtyä puhelimitse, jos ostaja halusi esim. neuvotella hinnasta.

Lisäksi Combossa on myynnissä ihan uutta sisustustavaraa, pesuaineita ym. Kirppis on myös erittäin siisti ja minun silmään enemmän kaupan oloinen kuin perinteinen kirppis. Joten kun jokunen viikko sitten aloin tyhjäämään kaappeja, tein heti pöytävarauksen Comboon. Ja tällä viikolla minulle ilmoitettiin että minua odottaa pöytä.

img_20161215_190931

img_20161215_191152

Harmikseni en ennättänyt kaiken kiireen keskellä hinnoitella vasta kuin yhden ison pahvilaatikollisen tavaraa, ja ne olen tänään vienyt myyntiin. Onneksi viikonloppuna olemme vihdoinkin koko viikonlopun kotona, joten sekä minä että puolisoni aiomme tyhjätä kaappeja nyt kunnolla.

Joten, jos mielit edullisesti merkkituotteita, niin kipaise käymään Combossa. Tavarani löytyvät pöydästä numero 390. Nyt siellä on jo mm. nahkabiker 25 eurolla, Carvenin ihana trikoopaita, D&G:n kivat farkkucaprit, Acnen farkkumekko, Hugo Bossin suorat housut ja bleiseri, Max Maran silkkitoppi ym. hyvää ja laadukasta tavaraa. Ja lisää on tulossa paljon! Niin kodin sisustusta, asusteita kuin miesten vaatteitakin.

img_20161215_191227

img_20161215_190918

Nappasin lähtiessäni vielä kännykällä muutaman kuvan pöydästäni, joten ovat hieman huonolaatuisia. Pöytäni löydät heti sisustustavaroiden jälkeen olevalta ensimmäiseltä pitkältä riviltä.

Mars ostoksille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.