Miesten töissä

marin_silmin-4040

marin_silmin-4054

Kun mies on työreissussa, täytyy naisen tehdä myös miehen työt. Näin totesin, kun tulin tänään kotiin viikonloppureissulta Tampereelta, huomatessani että kylppärin kattovalaisimesta oli palanut lamppu. Ja koska suihkussa käynti ei houkuttanut kynttilän- tai taskulampun valossa, piti kääriä hihat ja ruettava hommiin.

Ensimmäiset 15 minuuttia etsin ruuvimeisseliä, sitten piti soittaa jo puolisolle ja yrittää nätisti kysyä, että eikö jumankekka tästä taloudesta löydy yhden ainutta ruuvimeisseliä, muutaman voimasanan avittamana. Ei tullut apuja. Kysyin lisäksi, että entäs lamppuja, onko niitä. Vastaus ”ehkä sängyn alla”. Jep. Ei löytynyt lamppuja, mutta onneksi minun lipaston päällä oli valaisin käyttämättömänä, joten siitä lamppu taskuun. Sitten siivouskaappia vielä kerran tonkimaan ruuvimeisselin toivossa ja käteeni tarttui tuo kaikkien miesten lempityökalu: Leatherman. Sitä kun aikani sormet verellä vääntelin ja katkoin juuri kasvaneet kynteni, löysin kuin löysinkin tuosta maailman parhaasta miesten lelusta talttapäisen ruuvimeisselin. Joten eikun keittiöstä tuoli kainaloon, taskulamppu toiseen taskuun ja kylppäriin. Ja kun siellä aikani ähelsin tuolin päällä Leatherman toisessa kädessä, taskulamppu toisessa ja päällä pidin lasikupua paikallaan, ettei tipu lattialla, niin sain kuin sainkin lampun vaihdettua ja nyt on taas kylppärissä valo. Ja minä sain hyvän olon tunteen siitä, että jumatsukka, minähän osaan mitä tahansa kun sain lampunkin ihan itse vaihdettua, ilman miehen apua! Olipa kiva myös samalla verestellä vanhoja muistoja, kun hoidin meidän ykköskotia ihan yksin. Tuolloin taisin kyllä soittaa aina miespuolisille ystäville (tai isälle), jos piti tehdä jotain ”korjaustöitä”, kuten lamppujen vaihtoja.

marin_silmin-4044

marin_silmin-4052

Viikonloppu meni oikein mukavasti Tampereella. Kävimme hoitamassa tonttujen töitä, sillä lupauduimme Jouluapua -keräyksen kautta ostamaan erään perheen lapsille joululahjat ja nämä saimme nyt hankittua. Lisäksi olin eilen ihanalla raakasuklaakurssilla ystäväni kanssa. Itse asiassa samaisen ystävän, jonka kanssa olin syksyllä Dubaissa sillä kulmakarvamatkalla. Ja nyt suunnittelemme uutta kulmakarvareissua (se ilmainen vahvistus). Tosin tällä kertaa ehkä Britteihin, koska selvisi että samainen kulmakarvadaami tekee kulmia Dubain lisäksi myös Briteissä ja sinne olisi meiltä vähän lyhyempi matka. Täytyy toivoa että saamme reissun järjestymään, sillä tämän kyseisen ystävän kanssa reissut ovat kyllä hulvattoman hauskoja ja sattuu ja tapahtuu vaikka mitä 🙂 .

Asukuvat ovat otettu lauantaina matkalla Tampereelle erään palvaamon parkkipaikalla. Vaasasta Tampereelle ajettaessa Tampereen lähellä on tosiaankin palvaamo ja siitä pysähdyimme ostamaan vaikka mitä herkkuja viikonlopuksi. Tytötkin menivät ihan sekaisin kun saivat palvattua broileria viikonloppuherkuksi. Nuo pienet herkkusuut.

marin_silmin-4056

marin_silmin-4074

marin_silmin-4038

neuletakki Samsoe & Samsoe / paita By Malene Birger / housut Zara / kengät Billi Bi / kashmirhuivi* kashmirsilkki.com (*saatu blogin kautta) / aurinkolasit Prada / laukku Chanel /rannekorut Hermès, LV ja Efva Attling / sormus Efva Attling

Taas on startannut uusi viikko, jonka onneksi saan viettää kotona reissusuman jälkeen, joskin kalenteri on kyllä taas aika täyteen tuupattu iltamenoja. Ajatella, kohta on jo joulu ja vuosi 2016 taputeltu. Hurjaa miten aika juoksee!

Onko sinulla kovin kiireistä tämä joulunalusaika?

 

4 kommenttia artikkeliin ”Miesten töissä

 1. Ethän koskenut uuteen lamppuun paljain käsin? Jos koskit, pääset piakkoin uudelleen vaihtamaan lamppua.

  Tykkää

  1. No perskules, tottahan toki minä paljain käsin hommat suoritin.

   Olisiko pitänyt oikeasti huomioida tuollainenkin asia 🙂 ?! No, kunhan kestää siihen asti kun herraseni suvaitsee saapua kottiin asti.. 😀

   Tykkää

 2. Näissä kuvissa on ihana tyyli! Hiukset, aurinkolasit, laukku, punaiset kynnet 🙂 Täydellistä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.