Otsis

marin_silmin-4022

marin_silmin-3994

marin_silmin-3995

Jokunen viikko sitten pähkäilin, että mitähän ihmettä sitä tekisin hiuksilleni, kun kaipailin jotain uutta ilmettä… Ja tänään koitti se päivä kun marssin kampaajalle ja käskin leikata otsiksen.

Saatesanoilla mieluummin liian pitkä kuin liian lyhyt. Ja sitä sain mitä tilasin. Otsatukan.

Ja täytyy kyllä sanoa, kun peilistä erehtyy nyt katsomaan itseään, että näyttää kyllä paljon nuoremmalta. Ehkä jopa parikymppiseltä 😉 . Paitsi että silmäkulmien rypyt paljastaa nopeasti totuuden, mutta sitä varten on onneksi silmälasit, jonka taakse ne saa piiloon. Ja toinen huomio oli se, että kun olin jo kauan pähkäillyt, että mitä tekisin otsajarrulleni (syvä vaakaryppy), että joutuuko sitä käymään jollain täytepiikillä sen takia. Mutta nyt voinkin todeta, että ei tarvitse piikkejä enää, kun ei näy koko ryppy. Edullinen tapa nuorentaa ilmeensä. Ja ilman kirurgin veistä tai piikkejä, tosin kampaajan saksia siihen vähän tarvittiin.

Otsiksen tasoittamista mietin, että onnistuisikohan omilla oransseilla fiskarsseilla? Täytyy varmaan testata kuukauden päästä. Liekö tuo voi pahasti mennä pieleen?

Lapsenahan minulla oli pitkään polkkatukka otsiksella. Minulla oli jopa otsiksessa permis. Siitäköhän lie jäi aika moneksi vuodeksi kammo polkkaa ja otsatukkaa kohtaan, mutta nyt on taas lapsuuden kampaus uudestaan. Ilman sitä permistä. Sitä ei tule enää koskaan.

marin_silmin-3991

marin_silmin-4014

marin_silmin-4037

Mitä mieltä olet? Nuoreniko ilme?

6 kommenttia artikkeliin ”Otsis

  1. Ihana raikas uusi yleisilme!

    Hiukset on uudistuva luonnonvara eli kaikki muutokset sillä(kin) saralla on yleensä positiivisia, ennenkaikkea jos niistä tulee itselle hyvä fiilis. Oliskohan olemassa yhtäkään naista, joka ei joko haaveile tai olisi joskus haaveillut (Dempsey ja) Makepeace -polkasta ja juurikin otsahiuksilla? Minä ainakin tunnustan!

    Ihanaa viikonloppua:)

    Tykkää

    1. Kiitos Business Woman.

      Näin minäkin aina ajattelen, että kyllä ne takaisin kasvaa, jos näihin joskus kyllästyy. Ainoa vaan, että eilen illalla naamapesulla tajusin, että joutuu ostamaan hiuspannan, kun oli etutukka koko ajan tiellä 😀 .

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle ❤ . Minä lähden valloittamaan tällä kertaa Tampereen 🙂

      Tykkää

  2. Kyllä sopii mielettömän hyvin! Sulla taitaa olla suora tukka luonnostaan? Mä olen pari kertaa otsista kokeillut, mutta ei toimi mun päässä, on liian taipusa tukka, otsis kääntyili aina joka suuntaan, huoh. Ja kyllä -10v lähti ilmeestä 🙂

    Tykkää

    1. Moi Henna,

      Joo, mun tukka on luonnostaan ihan piikkisuora, joten otsis on helppo mulle. Heh, aika moni on sanonut nyt, että näytän tosi nuorelta 😀 (täytyy varmaan alkaa kuljettaa Alkossa henkkareita mukana).

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.