Lilla Roberts

Kerroinkin teille jo eilisessä postauksessa, että yövyin perjantaina Lilla Roberts -hotellissa Helsingissä. Nappasin huoneestani muutaman kuvan, ja ajattelin jakaa ne teille sekä ajatukseni hotellista, jos haluatte siellä joskus yöpyä.

Minulle on aika ajoin todella tärkeää saada omaa aikaa olla yksin, rauhoittua ja levätä. Koska nykyään meillä ei ole enää kahta kotia ja kesäkotiin/mökille on hyvin pitkä matka, suosin välillä ”yksinäisiä” hotelliöitä, koska vaadin paljon omaa tilaa erakkoluonteeni vuoksi. Ja koska arkikin on välillä hyvin hektistä ja kotona on välillä vaikea rauhoittua pelkästään lepäämään, olen huomannut että hotelliyöt ovat hyvä tapa ottaa aikaa itselle ja omille ajatuksille. Lisäksi ne ovat helppoja järjestää, riittää että varaa netistä haluamansa huoneen ja palvelut.

_dsc0328

Aulasta näittekin jo eilen kännykälläni ottaman kuvan. Ihastuin valtavasti aulan lattiaan sekä tuohon Moooin Front -hevoseen. Kysyinkin miksi hevonen on heille päätynyt ja ilmeisesti sisustuksesta vastannut henkilö oli saanut hevoseen pakkomielteen ja halunneen sen johonkin kohteeseen, ja niin se päätyi Lilla Robertsin aulaan.

vk11

Oma comfort -huoneeni oli ihan perushuone ja oikein kiva käyttötarkoitukseeni, eli lepäämiseen. Ainoa asia, josta annoin myös palautetta, oli huoneen likainen matto (tahroja) ja matolta löytynyt nappi, kun huoneeseen saavuin. Minä olen kyllä todella tarkka siivouksesta, joten välttämättä kaikkia asia ei olisi haitannut, mutta minusta tuon tasoisessa hotellissa kuuluu olla tahrattomat matot ilman edellisen asukkaan nappeja lattioilla… Lisäksi hissin lattia oli kamalan likainen, mutta todellakin tiedostan olevani tarkka 😉 . Mutta sänky, peitto ja tyynyt olivat ihanat ja mikäs sen parempaa, kuin löhöillä ja nukkua (ja syödä) ihanassa sängyssä pitkään ja hartaasti. Kyllä katsoi peilistä pirteä pirkko aamulla, kun heräsin.

_dsc0338

_dsc0340

_dsc0341

_dsc0343

Käytin myös huonepalvelua ja tilasin Krog Roba ravintolasta ruokaa, koska laiskuuttani en jaksanut lähteä hakemaan pientä hiukopalaa (hampurilaisateria) muualta ennen illan dinneriä ystäväni kanssa. Ateria tuli nopeasti ja oli ihan maukas, mutta kaksi kertaa edestakaisin käyty puhelu juomastani (kuiva omenasiideri, ei missään tapauksessa päärynä) päätyi olemaan päärynäsiideri, joten vähän meinasi harmittaa. Mutta koska olin niin väsynyt ja nälkäinen en jaksanut sitä enää vaihdattaa. Tosin juomattahan se siideri jäi, onneksi olin tilannut myös Pepsiä.

_dsc0353

_dsc0354

Aamupala oli maukas ja gluteenittomia vaihtoehtoja oli runsaasti. Ja minuthan saa helposti tyytyväiseksi aamiaisella, riittää että tarjotaan rapeaksi paistettua pekonia, juustoja ja kylmäsavulohta ja minä olen onnellinen nainen. Kaikkia edellämainittuja löytyi aamiaiselta, joten 10 pistettä 😉 .

En ollut käynyt aikaisemmin tuossa viime vuonna avatussa Kämp -ketjuun kuuluvassa hotellissa, joka sijaitsee Kaartinkaupungissa, mutta uskoisin, että käyn siellä vielä toisenkin kerran, vaikkakaan kaikki ei ehkä mennyt osaltani tällä kertaa ihan putkeen. Mutta hyvin nukutti ja hyviä yöunia lähdin hakemaan, joten lopputulokseltaan onnistunut reissu. Ja respan tyttö oli lähtiessäni aivan ihana, kun annoin palautetta reissustani, hänelle myös 10 pistettä. Ja hevosmerkki.

_dsc0345

Otatko sinä välillä aikaa itsellesi hotelliöiden merkeissä?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.