Viikko 48 kuvina

No mutta! Jopas on ollut viikko. Vaasa-Helsinki-Savo.

Täytyy sanoa, että enpäs ajatellutkaan taas viikon startatessa, että saattaa sattua ja tapahtua vaikka mitä matkan varrella. Olen koonnut tähän postaukseen kuvia puhelimeni arkistoista, mitä on viikolla napsittu erinäisissä paikoissa.

Maanantai alkoi laukku ihastuksilla, mikäs sen parempaa.

vk2

vk13

Tiistaina pakkasin reissua varten. Käsimatkatavaralaukkuun työvaatteet Helsinkiä varten. Helsingissä siis oli Slush ke-to välisen ajan ja perjantaina jäin sitten vielä yhdeksi yöksi lepäilemään ja tekemään töitä, josta sitten matka jatkuisi kohti Savoa ja mökkiä. Pakkasin siis myös toisen laukun, Savoon menevät ulkoilu- ja kotivaatteet mökille menoa varten. Ne toisi puolisoni viikonloppuna tullessaan. Almakin yritti pujahtaa laukkuun mukaan, mutta jäi kuitenkin kotiin…

vk1

Keskiviikkona aamulla Finnairin sinivalkoisin siivin kohti Helsinkiä ja Slushia, jossa kaksi todella tiivistä ja erittäin mielenkiintoista päivää. Ihmisiä oli Messukeskuksessa todella paljon ja jonot paikkapaikoin esim. ruokailuihin hyvin pitkiä. Mutta onnistunut tapahtuma ja tykkäsin tapahtuman puitteista.

vk5

vk3

vk4

Torstai-iltana päädyin LV:n asiakasiltaan erään laukkututun ja hänen ystävänsä kanssa. Ja mikä ilta siitä tulikaan… Siinä kun koko ilta nautittiin kuohuvaa, niin minäkin, anti-Vuitton-ihminen, lähdin oranssin kassin kanssa pois… Ja päädyin sitten mitä parhaassa seurassa vielä Teatteriin jatkoille, täysin tuntemattomien ihmisten kanssa, joihin tutustuin tuolla LV illassa. Ihan huikean onnistunut ilta. Tällaiset spontaanit tutustumiset ovat kyllä ihan parhaita!

vk6

vk7

Perjantaina siirryin Lilla Robertsiin. Lepäilin, tein töitä, kävin toimittamassa joulutontun virkaa (nyt on taas läjä kummihelmiä) ja söin. Laiskana tilasin huoneeseen hampurilaisaterian ja illalla vielä ystävän kanssa vaihtamaan kuulumisia ja syömään Pastorin maistelumenun. Kun puoliltaöin pääsin takaisin hotellille nukkumaan, totesin että aika mahtava viikko takana. Ihania ihmisiä, huikeita tapahtumia ja hyvää ruokaa. Ei sitä ihminen muuta tarvitse!

vk11

vk9

Lauantaina sitten sinivalkoisin siivin kohti Kuopiota, josta matka jatkuikin isäni luokse. Selvisi nimittäin, että puolisoni ei tulekaan ollenkaan Savoon, koska iski se kaikkein pahin mahdollinen tauti. Miesflunssa. Joten olen nyt siis isäni luona ainoastaan jakkupuvulla ja nahkanilkkureilla, pakkasta yli 15 astetta, eikä edes pipoa mukana. Eli tänään sunnuntaina matkani kohdistuu johonkin kauppaan, josta saan pitkät kalsarit, collegehousut, ulkoilukengät, pipon ja neuleen. Luojan kiitos sentään villasukat olivat mukana!

vk12

Tällainen viikko siis takana ja ensi viikko näyttää myös melkoisen mielenkiintoiselta: Savo-Kuopio-Jyväskylä-Vaasa-Tampere. Ja olen autoton. Koska ne hemmetin vaatteet, puoliso ja auto ovat kotona Vaasassa. Mutta kaikesta aina selvitään ja käynhän minä kotona pyörähtämässä viimeistään torstaina, jolloin voin heittää jakkupuvun nurkkaan!

Minkälainen viikko sinulla  on ollut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.