Kuulumisia

marin_silmin-3923

marin_silmin-3941

Ajattelin päivittää hieman kuulumisia blogin puolelle.

Vaasassa kaikki hyvin. Vihdoinkin jälleen lunta ja aurinkoa, viime viikkoisten synkkien kelien jälkeen. Ehkäpä jälleen saadaan taas asukuvia blogin puolelle.

Tällä viikolla olenkin reissun päällä, taas. Tosin ihan työreissulla ja kotimaassa, nimittäin menen Slushiin Helsinkiin ke-to väliseksi ajaksi ja jään sitten vielä pe-la hengähtämään hetkeksi. Otin hotellihuoneen itselleni pe-la väliseksi ajaksi ja ajattelin vaan lepäillä, syödä hyvin, käydä ehkä lasillisella ja kierrellä vähän kaupoilla. Ainakin kummihelmiä täytyy hakea taas iso läjä tulevia juhlia varten ja ehkä käyn katsomassa Dellan valikoiman, mitä kaikkia herkkuja heillä onkaan valikoimissaan. Lauantaina sitten lentokentälle ja kohti Savoa mökille jatkamaan lepäämistä. Kotiin palaan sitten joskus ensi viikolla kun reissuiltani selviän.

marin_silmin-3926

marin_silmin-3932

Odotan Slushia innolla! En ole ollut siellä koskaan aikaisemmin. On mukava päästä fiilistelemään tunnelmaa ja verkostoitumaan. Uskon, että myös tuttuja on tilaisuudessa valtavasti. Ja ohjelmaa tuntuu olevan todella paljon. Olenkin pähkäillyt tänään ja eilen, että mihin kaikkeen haluan osallistua. Valinnan vaikeuksia.

Oikeastaan mitään sen kummallisempaa minulle ei kuulu. Viikonloppuna yritimme ottaa lumimyräkässä hieman asukuvia, jotka näette tässä todisteena. Sääjumalat eivät todellakaan olleet puolellamme, joten luovutimme suosiolla ja siirryimme sisälle kokkailemaan ja katselemaan Netflixistä sarjoja. Kannattaa muuten katsoa Netflixistä Chef’s Table sarjaa, se on ihan huikea. Sarjassa kerrotaan eri puolilla maailmaa sijaitsevista huippuravintoloista ja niiden tarinoista ja omistajista, intohimosta ruuanlaittoon ja oman polun kulkemisesta. Aikamoista settiä! Pistää aina ajattelemaan, että mitä sitä itse voisi tehdä tuollaisella palolla, intohimolla ja kovalla uskolla omaan juttuun.

marin_silmin-3948

marin_silmin-3949

Ja koska katsoimme ruokaohjelmaa ja ulkona oli hirmuinen lumimyräkkä, oli päätös valmistettavasta ruuasta erittäin helppo. Lasagne. Se on minulle aina talven ruokaa, lohturuokaa. Silloin kun on pimeää ja kylmää, niin lasagne auttaa aina. Tosin, ruuanlaittoon saa varata monta tuntia aikaa, mutta viikonloppuisin harvoin on kiire minnekään ja asioita saa tehdä rauhassa ja rakkaudella.  Lopputuloksena oli taas maailman parasta lasagnea, niin kuin aina 😉 . Sellaiset 4-5 kiloa. Eipähän lopu heti kesken!

Sinulle toivotan maailman parasta viikkoa! Osallistutko Slushiin?

2 kommenttia artikkeliin ”Kuulumisia

 1. Kivasti olette saaneet lumenkin ikuistettua kuviin. Kunpa tänne eteläänkin tulisi sitä lisää. Ihan pakko myös kehua upeaa pitsipeittoasi. Pitsi ei ole ihan omaa tyyliäni, mutta kuvissa peitto näyttää upealta ja että se on itse käsintehty tuo siihen ainutlaatuisen lisän. Huippua Slush-viikkoa!

  Tykkää

  1. Hei Tiina,
   Kiitos kommentistasi. Joo, lumen sai kyllä ikuistettua kuviin, sitä tuli niin reilusti 🙂 . Se pitsipeitto on kaunis, vaikkei ollenkaan omaa tyyliä. Ehkä sen pitsikuvioinnin suoralinjaisuus puhuttelee minua ja tykästyin siihen ❤ .

   Mukavaa viikkoa sinulle, toivottavasti myös sinne päin tulee lunta 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.