Crazy Dog Lady

marin_silmin-0268

Tunnustan!

Minä olen juurikin se crazy dog lady, joka lässyttää koirilleen, puhuu niistä kuin lapsista (siis tyttöjähän ne meillä onkin), ostaa niille aika ajoin uusia vaatteita ja kertoo niille lenkillä päivän kuulumiset. Lisäksi tulkkaan koiriemme ajatukset ääneen puolisolleni (tiedättehän ne ärsyttävät koiraihmisten kommentit: ”Alma sanoo, että tämä ei ole Prinsessalle sopivaa ruokaa, en syö” jne.). Olen myös satavarma siitä että meidän tytöt syövät paljon terveellisemmin kuin talouden ihmiset. Lisäksi sekä hieronta, akupunktio että vesijumppa ovat kaikki meille tuttuja, koiriemme kautta tietenkin! Ja hei, meillä juhlitaan myös tyttöjen syntymäpäivät. Olemme pitäneet synttärikutsut useana vuonna meidän ystäväpiirille, sillä aina on hyvä syy juhlia, jopa koirien syntymäpäivinä!

marin_silmin-0266-2

marin_silmin-0769

Tässä muutama hassunhauska tarina teille koiristani.

Eräässä opiskeluaikaisessa työpaikassani kerroin kahvitauolla eräälle tutulle työntekijälle, että olen tilannut tytöille uudet talvihaalarit mittatilaustyönä, kun kaupasta ei tunnu löytyvän oikein mitoitettuna. Toinen, uusi työntekijä puuttui puheeseen ja kysyi minulta hämmentyneenä, etteikö oikeasti löydy kaupasta meidän tytöille pukuja. Ja minä suu vaahdossa pauhasin, että ei löydy ei, kun milloin lahkeet on liian lyhyet, ja milloin vyötärö on liian pieni tai iso ja samaan hintaan saan mittatilauksena teetätettynä oikeankokoiset haalarit jne.  Kun tarpeeksi kauan olimme käyneet tätä keskustelua läpi, hän kysyi varovasti, että onko meidän lapset jotenkin ”erikoisen mallisia”, kun kaupan puvut ei käy. Johon minä sitten nauraen totesin, että jep, ne on koiria… Tälle tarinalle on naurettu kymmeniä kertoja jälkeen päin, ja näitä tyttö -tarinoita on muitakin 🙂 .

Lisäksi olen hysteerisen tarkka tyttöjä hoitoon jättäessäni kuinka niiden kanssa kuuluu toimia, mitä ruokaa annetaan, milloin ja miten lenkit tulee kävellä (Marsan sokeuden takia tietysti) ja ei saa sitten riuhtoa hihnasta ym. mukavaa muistuttelua. Erään kerran serkkutyttöni (nyt jo täysikäinen) totesikin, että Marin koirat hoidetaan tarkemmin kuin ihmislapset konsanaan. Jep, olen tarkka tyttöjen hoidosta.

dsc_2510

dsc_0018

Kun muutin Vaasaan, kävin läpi tyttöjen lelulaatikoita ja vaatekaappia ja myin/annoin pois kymmeniä koirien pukuja, tassunsuojia jne ja annoin kasseittain pois niiden leluja muille koirille tuhottavaksi. Nimittäin, äidilläni oli tapana reissuiltaan tuoda ”lapsenlapsille” pehmoleluja ja niitä oli meillä paljon. Isäni kertoo edelleenkin ihmisten kysyessä lapsenlapsista, että kyllä juu, hänellä on kaksi lapsenlasta, Marsa ja Alma ja iät. Joskus paljastaa, että kyse on koirista, toisinaan ei. Isän luokse lähtiessämme tyttöjen kanssa, meillä matkustetaankin mummolaan ukin luokse.

marin_silmin-1666

20160504-_dsc0032

koira7

Mutta selkeästi tämä crazy dog ladymainen elämänasenne on periytyvää, sillä aikoinaan, kun lapsuudenkodissani asui vielä kultainennoutaja Eppu, sai hän pizzapäivänä oman pizzan: juustolla ja jauhelihalla. Jopa pizzerian omistajat tiesivät, että pizza tulee koiralle, joten jauheliha oli maustamatonta 😀 …

koira5

koira6

marin_silmin-0503-2

Minulle ei siis kannata tulla sanomaan, että koirat ovat vain koiria/eläimiä. Minulle ne ovat paljon enemmän!

Tunnistatko sinäkin itsessäsi crazy dog ladyn?

6 kommenttia artikkeliin ”Crazy Dog Lady

 1. Rinsessa lähettää terveisiä lapsuudenystävälleen ❤ Fleecepuku on varsinkin ollut viime päivinä ahkerassa käytössä, kun lumi tarttuu iljettävästi karvoihin. Mummi on ilkeä ja kutsuu sitä pyjamaksi.

  Tykkää

 2. Prinsessa lähettää takaisin rakkaita terveisiä! Minä olisin halunnut mennä ulos vielä mekossa, mutta äiti ei laskenut. Ei ole kuulemma enää kesämekkokelit. Sano mummillesi, ettei se tiedä mitään muodista! Fleecepuvut on tosi in ja hot nykyään. Pidä pukua ylpeänä ❤

  Tykkää

 3. Luojan kiitos, joku muukin on samanlainen 🙂 Mulla on kyllä 2 ihmislastakin, mutta tämä kolmas on myös mamin tytär. Ja koira menee myös mummolaan hoitoon. Ja koiralle tuodaan myös tuliaisia reissusta ja joululahjatkin saa koiruus.

  Mua huvitti tässä jokin aika sitten, kun kuuntelin erään naisen puhuvan koiralleen, että odotan kun äiti ottaa lompakon autosta. Tulet sitten äidin kanssa tänne jne. Silloinkin huokasin, että onneksi on muitakin samanlaisia.

  Tykkää

  1. Haha Tara, ihanaa että meitä on muitakin 🙂 .

   Ihan unohdin mainita reissutuliaiset, ne pitää aina tytöille ostaa ❤ . Edes puoliso ei saa reissuilta tuliaisia, mutta tytöt aina…

   Mulle kävi kerran niin että lähikauppaan mennessä, tytöt takapenkillä, huikkasin tytöille "äiti tulee ihan kohta, olkaa ihan kiltisti". Viereisessä parkkiruudussa olevan nuoren kundin ilme oli melkoinen kun huomasi että puhun koirille 😀

   Tykkää

 4. Täältä löytyy myös yksi crazy dog lady! Ja ei toi poikakaverikaan hirveen epä-crazy koiran suhteen ole… 😀 Meillä myös päivittäin puhutaan koiran äänellä koiran tuntemuksia (”no on se mamma nyt kummallinen, kun ei tajua tulla ruokkimaan hänen corgeuttaan, aivan tämä lady nyt nälkiintyy”) ja joululahjakin on koiralle jo hankittuna, uusi sisustukseen sopiva peti tietenkin. Meidän koiran kasvattaja on koirahieroja, hänen hoidossaan käydään säännöllisesti ja saipa Maisa kraniosakraaliterapiaakin, kun sitä kasvattajan mukaan tarvittiin. Nyt odotellaan innolla koirauimalan aukeamista Vaasaan, jotta päästään liikkumaan monipuolisemmin myös näin talvella 🙂

  Yhden villapaidan olen meidän tytölle neulonut, mutta se on jäänyt pitämättä, kun ei tahdo istua rinnan kohdalta. Muuten yritän hillitä itseni ja miettiä käytännöllisesti; tuplaturkkinen koira pärjää ilman takkeja, eikä koiran liikkumisia rajoiteta rapakeleilläkään tms. Herkkuja, leluja ja tuliaisia on koiralle kyllä kiva ostaa, ja se kyllä innokkaasti aina uudet jutut tuhoaakin 😀

  Ai niin, ja ostinhan minä meille isomman autonkin sen takia, että koiralle mahtuu kunnon turvallinen häkki takakonttiin. Häkkihän ei voinut tietenkään olla mikä tahansa rotisko, vaan kolaritestattu, lukittava ja säädettävä 750 euron hintainen luksuskuljetin, varmuuden vuoksi sellainen kaksiosainen, jotta on sitten tilaa myös koiramäärän mahdollisesti kasvaessa. Niin, ja tietysti täytyy aina mainita, että mamma tulee aivan pian takaisin, jos koira jää autoon odottamaan…

  Tykkää

  1. Haha Meeri, ihan mahtavaa että muitakin Hulluja Koiranomistajia löytyy 😀 ja vielä Vaasasta!

   Tuo auto on kyllä paha! Onneksi meillä on vaan kaksi pientä, mutta nehän matkustaakin siis takapenkillä valjaissa kumpikin omalla puolellaan, joten takapenkki on kokonaan tyttöjen…

   Hih, sait kyllä minut nauramaan makeasti heti maanantaina 🙂 . Mukavaa viikkoa Meeri!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.