Pitsinen päiväpeitto

marin_silmin-3853

marin_silmin-3855

Olin viime työreissun yhteydessä vierailemassa Savossa isäni luona. Oli kylmä sää joten kaipailin kovasti uusia pitkävartisia villasukkia (rakastan villasukkia), joten päädyimme iltakahville hänen ystävättärensä luokse, hän kun on oikein innokas neuloja ja virkkaaja. Siellä minua sitten odotti 38 paria valmiiksi tehtyjä villasukkia, joten oli varaa mistä valita!

Sen lisäksi, että sain itselleni ja puolisolleni uudet villasukat lämmittämään talven kylmyydessä, hän näytti minulle upean, itse virkkaamansa päiväpeiton. Hän oli käyttänyt päiväpeiton tekemiseen varmastikin satoja työtunteja, puhumattakaan siitä langan määrästä, koska päiväpeitto oli valtavan suuri ja painava. Olen jo pitkään ihaillut virkattuja päiväpeittoja, vaikkei ne varsinaisesti ole minun tyyliin sopivia, mutta joku niissä on viehättänyt ja olen sellaista himoinnut jo kauan omaan kotiin. Kun sitten sain kuulla, että hän voisi myydä päiväpeiton, tein kaupat sen siliän tien ja palasin työreissultani kotiin onnellisena valtavan suuren kassin kanssa, jossa oli sekä villasukkia että uusi, upea päiväpeittomme. Taisin tirauttaa, jälleen kerran, muutaman onnen kyyneleenkin.

marin_silmin-0292-2

marin_silmin-0301

Päiväpeittoa en ole vielä raaskinut ottaa jokapäiväiseen käyttöön, koska meidän pikku Prinsessa Alma viettää paljon aikaa sängyssämme (hänen ”tähystystorninsa” on sängyssämme, josta tuijottelee ulos) ja lisäksi hän myös  syö sängyssämme (tosin kupin alla on aina liina/pyyhe), koska se on ainoa paikka kodissamme, jonne ahmatti Marsa ei pääse varastamaan hänen ruokaansa. Päiväpeittoa on käytetty siis lähinnä viikonloppuisin, kun voin vähän katsoa koirien perään, etteivät tee koiruuksia peitolle.

marin_silmin-3865

marin_silmin-0287-2

Ja itse asiassa, näitä päiväpeittoja on olemassa myös toinen, ylimääräinen, kappale, jonka tämä tuttavamme on valmis myymään. Jos sinua siis kiinnostaa pitsinen päiväpeitto itsellesi tai lahjaksi, laita minulle viestiä, niin kerron tarkemmin hinnan ja muut yksityiskohdat. Uskallan suositella tätä ja näettehän te jo kuvista kuinka upea peitto on <3. Almakin on vallan ihastunut siihen, taitaa ymmärtää että kyseessä on joku spesiaalimpi juttu, kun nukkuu sen päällä niin nätisti ❤ . Tosin, kerran olen yllättänyt sen kaivamasta hullun raivolla pesää tuosta päiväpeitosta ja neiti sai kyllä melkoisen rivakan lähdön sen jälkeen!

marin_silmin-0314-2

Oletko sinä ihastunut pitsiin sisustuksessa?

Vielä loppuun. Olen tänään tonttuilemassa Joulupukin apulaisena Rewell Centerin Joulupuu -keräyksessä klo 12.00 eteenpäin. Tänään on vielä mahdollisuus osallistua ja lahjoittaa joululahjoja esimerkiksi vähävaraisille perheille. Toivottavasti osallistut!

marin_silmin-0297

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.