Bayswater ja kusiluistimet

marin_silmin-3598

marin_silmin-3601

Saimmehan mekin vihdoin talven tänne Vaasaan. Lunta, ihanaa! Tuo niin paljon valoa näihin pimeisiin päiviin. Ja onneksi minullakin on nyt ne talvirenkaat alla autossani, niin pääsee liikkumaan turvallisesti.

Kuvissa näette Mulberry Bayswater laukkuni vuosien takaa. Ikiklassikko. Olen harrastanut laukkuja koko aikuisikäni ja laukkumerkit ovat vaihdelleet hieman iän ja sen hetkisen maun mukaan. Parikymppisenä minulla alkoi tosi voimakas Mulberry -vaihe ja minulla oli paljon heidän laukkujaan, kenkiään, huivejaan ja vaatteitakin. Laatu oli todella hyvä suhteessa hintoihin. Mulberry innostus kesti myös kauan, melkein vuosikymmenen. Toki rinnalle alkoi nousta uusia laukkumerkkejä ja suosikkeja, mutta pidin ja pidän edelleen Mulberryn tuotteista. Ne ovat klassisen ajattomia, eivätkä huuda mitään tiettyä merkkiä/logoa.

marin_silmin-3612

marin_silmin-3621

Olen kylläkin myynyt ja antanut eteenpäin suurimman osan Mulberry kokoelmastani, koska en ennättänyt niitä enää käyttää, mutta tämän kuvissa esiintyvän Bayswaterin olen jättänyt kokoelmiini loppuiäkseni. Sillä on nimittäin erittäin suuri tunnearvo. Se on ainoa laukuistani, jonka puolisoni on ostanut minulle lahjaksi ❤ . Hän toi sen tullessaan työreissun yhteydessä palatessaan takaisin Suomeen pitkän poissaolon jälkeen melkein kymmenen vuotta sitten. Ja kun hän Heathrown kentältä soitti ja antoi puhelimen Mulberryn myyjälle, jonka kanssa kävin läpi heidän laukkuvalikoimaa, en tainnut vielä silloinkaan uskoa, että hän palaa yöllä kotiin ison laukkukassin kanssa. Siitä syystä tuo laukku on minulle se kaikkein rakkain, koska puolisoni ostaa yleensä minulle lahjaksi lähinnä elektroniikkaa, mistä olen teille ennenkin kertonut… Mutta joskus ne miehetkin yllättää, ja tämä laukku on muisto siitä.

marin_silmin-3631

marin_silmin-3618

Jalassa on uudet Eccon kusiluistimet, niin kuin meilläpäin sanotaan tuon mallisista kengistä. Hirmu hyvät jalassa huonosta lempinimestään huolimatta. Ehkä vähän huono ajankohta ostaa tuonmalliset kengät, mutta loistavat toimistolipokkaat, ja kuvat on otettu työpäivän jälkeen.

marin_silmin-3641

marin_silmin-3614

takki Samsoe & Samsoe / kietaisumekko Month of Sundays / sukkikset Swedish stockings / kusiluistimet Ecco / laukku Mulberry / huivi ei merkkiä / pipo Balmuir / kello Chanel / rannekoru Hermès / sormus Efva Attling

Nyt toivotan sinulle ihanaa viikonloppua! Minä vietän viikonloppuni kurssilla (josta lisää myöhemmin) ja huomenna olisikin tiedossa tyttöjen ilta dinnerin ja stand upin kera. En malta odottaa ❤ !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.