Lokakuun söpöimmät

Marraskuu on täällä. Ajattelin tulla jakamaan teille lokakuun söpöimmät kuvat, jos se piristäisi edes hieman tätä synkkää ja kylmää marraskuun alkua. Aika Alma voittoisia, mutta minkäs teet, kun joku vaan on Prinsessojen Prinsessa ja rakastaa olla kuvattavana. Marsa kun lähinnä vaan murjottaa kameran edessä ja kuvissa on vain musta möykky, jolla on valkoiset silmämunat. Lisäksi hän on ollut viime aikoina astetta enemmän grumpy old lady, sillä yritämme jälleen kerran saada seniorimme pyylevät muodot astetta sutjakammiksi. Toistaiseksi tuloksetta. Olen tullut siihen tulokseen, että tuolla laiskalla sohvankoristeellamme täytyy olla joku salainen ruokakätkö olemassa, tai sitten meidän poissaollessamme joku käy syöttämässä sitä.

Aloitetaan söpöily yhteiskuvauksilla Roosa nauhan kunniaksi Alman kanssa. Alma sai kuvauspalkkioksi kuvissa näkyvän pinkin paidan, kuvaaja pizzan ja viiniä ja itsehän jäin nuolemaan näppejäni. Tai noh, sain blogihistoriani luetuimman postauksen. Harmi kun niin surullisesta aiheesta.

marin_silmin-2643

marin_silmin-2655

Sunnuntai retkellä koko perheen voimin. Alma pyöri samalla reissulla kakassa. Ja haisi kamalan pahalle koko loppumatkan. Onneksi meillä oli kotona hyvälle tuoksuvaa käsisaippuaa, niin saatiin Prinsessa jälleen ei-kakan-hajuiseksi.

marin_silmin-2571

Mökillä chillailua ja akkujen lataamista. Ja Almamaiseen tyyliin, ”jos et huomaa mua, niin hyppään silmiesi eteen vaatimaan rapsutuksia”. Tämä tyttö tietää mitä haluaa ja tekee määrätietoisesti töitä niiden eteen.

marin_silmin-2884

Mervi hirveen tutustuminen. Mervi oli kyllä aivan supersöpö ja utelias. Ja osasi ottaa kameran haltuun. Minulla oli Merville mukana repullinen porkkanoita, jotka sitten unohdin jättää hänelle. Toivottavasti tyttö ei muistele pahalla.

marin_silmin-2825-2

marin_silmin-2808

Ja Hermès huivi -kuvausten jälkeen päätettiin Allun kanssa valloittaa valokuvauskuutiomme. Ja Alma päätti ilmeillä ihan kunnolla. Otti ilon irti siitä hetkestä kun pääsi kameran eteen. Linssilude ❤ .

marin_silmin-3193

marin_silmin-3189

marin_silmin-3196-2

marin_silmin-3195-2

Lupsakkaa torstaita sinulle, kohta on taas jo viikonloppu. Minä lähden viettämään iltaani Naisten sijoitusiltaan. Mukavaa uutta-vanhaa omaan arkeeni, kun tuo elämä ei enää kulje joka päivä mukanani. En ole tainnutkaan kertoa, että tykkään seurata taloutta, pörssikursseja ja olen innokas piensijoittaja/osakesäästäjä. Joskin juuri eilen sanoin puolisolleni, että olen siirtynyt perinteisten osakkeiden sijasta käsilaukkusijoittamiseen 😉 . Saa nähdä mitä tuumaavat ajatuksestani tuolla sijoitusillassa 😉 .

2 kommenttia artikkeliin ”Lokakuun söpöimmät

    1. Kiitos Ninja!
      Hih, se on nykyään Alman neule, joudun kysymään lupaa sen käyttöön 😉 . Alma on siis rakentanut paidasta itselleen pesän.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.