Arkiasu

marin_silmin-3085

marin_silmin-3097

Tuntuu hassulta kirjoittaa arkiasu otsikoksi, kun kyseessä on eilisen, sunnuntain asu, eikä sunnuntaisin juurikaan ole perusarkea, ainakaan meillä. Mutta koska päälleni valikoitui hyvin arkinen asukokonaisuus eikä pyhäpuku, saa otsikkokin kelvata.

marin_silmin-3075

marin_silmin-3104

Olin sunnuntaina melko onnellinen tyttö nainen, sillä pääsin pitkästä aikaa käymään ruokakaupassa ja laitoin ruokaa oikein pitkän kaavan kautta. Muun muassa kaalilaatikkoa, suosikkiani. Rakastan luuhata ruokakaupoissa ja tutkia mitä kaikkea niissä myydään. Välillä kyllä kauhistellenkin liikun niissä, kun näen mitä kaikkea meille syötetään. Ja tulen kyllä aika-ajoin surulliseksikin kaikesta siitä myytävien tuotteiden määrästä, kun pärjäisimme paljon vähemmälläkin ruualla. Ei kukaan meistä tarvitse esim. sataa eri sorttia muroja. Mutta silti, tykkään käydä ruoka-ostoksilla. Kulunut syksy on kuitenkin ollut osaltani niin hektinen, etten muista milloin viimeksi olisin käynyt ruokaostoksilla kaupassa, ehkä joskus syyskuussa…? Puolisoni on pyörittänyt arkea tunnollisen tarkasti ja minä olen lähinnä nukkunut kotona ollessani ja ihmetellyt että minne syys- ja lokakuu katosivat.

marin_silmin-3054

marin_silmin-3098

Nyt on kuitenkin tämäkin rouva päässyt takaisin arjen makuun ruokakaupassa käyntineen , kokkailuineen ja vaatteiden pesutalkoineen (+silittämisineen) ja on taas tunne siitä että minä hallitsen elämääni ja arkeani, eikä mikään muu. Tunne, että elän täysillä kun saan touhottaa kotona kotijuttuja, olla kotona ja laittaa ruokaa ja vähän siivotakin, on mahtava, jopa voimauttava. Kyllä koti ja arjen rutiinit siivouksineen ja ruuanlaittoineen on ainakin minulle henkisesti äärettömän tärkeää eheytymisen kannalta ja tapa saada lisää energiaa ja hallinnan tunnetta hektiseen arkeen. Vaikkakaan ilman Kiffelin tyttöjä emme ehkä olisikaan selvinneet tästä syksystä, niin hyvin he ovat meidän kotimme pitäneet puhtaana, siitä heille ISO kiitos. Eipä tiennyt tyttö mikä härdelli tästä syksystä tulikaan.

marin_silmin-3075marin_silmin-3079

marin_silmin-3076

marin_silmin-3088

paita ja kaulakoru Cos / takki Second Female / farkut mikä-lie-merkki (ainakin 10 vuotta vanhat) / karvaliivi ei merkkiä / huivi ei merkkiä / kengät Terhi Pölkki / laukku Chanel / silmälasit Kraa Kraa

Minä jatkan fiilistelyä siitä, että arki on jälleen hallinnassa ja arjen askareet hallussa ja Sinulle toivotan ihanaa, onnellista uutta viikkoa. Huomenna on jo marraskuu,  ja sehän menee äkkiä joulua odotellessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.