Acne Essie, maailman paras neule

marin_silmin-2930

marin_silmin-2949

Näitte joskus alkusyksystä vilauksen kaikkien aikojen suosikkineuleestani tässä postauksessa . Acnen mohairvillaisen Essie neuleeni. Kaikkien jättineuleiden äiti, maailman asujen pelastaja. Asukuviin se ei ole kuitenkaan päätynyt ennen tätä päivää, joten nyt vihdoin näette neuleen myös käytössä.

Neule on sellainen, että käyttäisin sitä joka päivä, minkä tahansa alaosan kanssa. Jos se olisi hitusen pidempi, hiihtelisin menemään pelkästään tuolla villapaidalla ja sukkiksilla, mutta kaikkea ei voi saada.

marin_silmin-2963

marin_silmin-2932

Viime viikolla mainitsinkin teille, että mahdollisesti pääsen erääseen kivaan paikkaan, jonne pääsystä olen unelmoinut eläinhulluna jo kauan, ja pääsinhän minä. Nimittäin Nordic Wildlife Careen, siihen paikkaan jossa Mervi -hirvi asuu (tietäähän kaikki Mervin ❤ ?! ) ja olin kuulkaa onnesta soikeana koko nainen! Minulla on paikasta muutama kuva, tai noh, lähinnä Mervistä, joten voisin tehdä oman postauksen paikasta ja Mervistä joku päivä. Onni on mahtava eläinlääkärimme Assaf, joka käynnin järjesti ja otti minut, yli-innokkaan, repullisen porkkanoita kuljettaneen naisen mukaan.

marin_silmin-2938

marin_silmin-2954

neule Acne / hame Zara / bikerrotsi Balenciaga / sukkikset Wolford / pipo Balmuir / huivi, laukku ja kengät Chanel

Muuten elämä alkaa löytää takaisin uomaansa ja tämä viikko on pitkästä aikaa aika normaali. Käyn viikolla rakkaassa Jyväskylässä ja ihana nähdä pientä suurta kummityttöäni. Miten voikaan lapset kasvaa ihan silmissä, joka kerta se pikkuneiti yllättää uusilla taidoillaan ja viimeksi näytti kyllä kaikki temppunsa tälle tädille ❤ .

Oih, ja tänään Volbeat esiintyy Hartwall Areenalla ja minä joudun tyytymään kuuntelemaan uusimpaa levyä ainoastaan Spotifyn kautta. Se harmittaa, mutta ensi kerralla kun ovat Suomessa keikalla, niin menen vaikka pää kainalossa. Nimittäin naiset, jos joku mies on ihana, niin se on Michael Poulsen (eikä siinä musiikissakaan mitään vikaa ole 😉 ).

Ihanaa viikkoa toverit, pidetään toisistamme huolta!

2 kommenttia artikkeliin ”Acne Essie, maailman paras neule

 1. Lempparipuseron löytäminen ei ole todellakaan helppoa! Minulle ehkä kaikkein vaikein hankinta on löytää mieluinen neule, sellainen, jota tosiaan tekis mieli käyttää ihan minkä kanssa tahansa. Ja että se säilyisi hyvänä ja näyttäisi hyvältä ajasta aikaan.. Mutta, etsivä ehkä löytää, vaikka se tosiaan työlästä onkin.

  Mervi ei ole vielä entuudestaan tuttu, mutta ehkä tutustun häneen vielä mahdollisesti tällä foorumilla?:)

  Tykkää

  1. Minulla lempparipuseroihin liittyy se, että ”kulutan” ne helposti loppuun, joten yritän käyttää niitä säästeliäästi, jotta ne sitten säilyisi hyvänä ja kestäisi vuodesta toiseen. Sama kyllä housuillakin. Monesti ostan sitten useamman parin/kappaleen samanlaisia vaatteita, kun tällainen jämähtänyt jäärä olen.

   Mervistä on kirjoitettu lehdissä paljon, kun hoitokodin pitäjä Markku sen aikoinaan ihan pikkuisena vasana löysi ja se kiintyi kovasti Markkuun ja oli heillä sisälläkin ihan pikkutyttönä. Markku oli viime vuonna Linnan juhlissakin, koska on tehnyt niin paljon luonnonvaraisten eläinten hyväksi. Hän on entinen ”businessmies”, joka eläkkeelle jäätyään päätti käyttää aikansa (ja rahansa) luonnonvaraisten eläinten auttamiseen. Mervihän on nyt jo 17 kuukautta vanha neitokainen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.