MINUN \ MIN afterwork w/ Arela

marin_silmin-2709

marin_silmin-2711

marin_silmin-2713

marin_silmin-2732

Minun \ Min liike järjesti eilen torstaina ensimmäisen afterwork tilaisuutensa asiakkailleen. Illassa oli mukana myös kotimainen kashmirvillatuotteistaan tunnettu Arela. Illassa tarjottiin kuohuvaa ja pientä naposteltavaa, jotka vaasalainen kahvila Raawka oli loihtinut. Paikalla oli myös mukana livebändi, siskoduo nimeltään  Kaain. Heti ensi alkuun täytyy kiittää upeista ja maistuvista tarjoiluista sekä hienosta bändistä. Jos joku kaipaa uniikkia ja sielukasta bändiä esiintymään vaikka loppuvuoden bileisiin, niin ehdottomasti pitäkää nämä tytöt mielessä! Tytöt esiintyivät illassa ensimmäistä kertaa ikinä livenä, mutta keikka sujui kuin konkareilta konsanaan.

marin_silmin-2749

marin_silmin-2724
Olen täysin rakastunut tähän Samsoen takkiin!
marin_silmin-2726
Ja nämä nilkkurit, rakkautta!

marin_silmin-2728

Arela on varmasti monelle tuttu merkki, mutta muutama sananen heille joille merkki ei ole entuudestaan kovin tuttu. Kyseessä on siis äidin ja kahden tyttären 10 vuotias yritys, joka valmistaa laadukkaita ja aikaa kestäviä vaatteita ja asusteita. Merkki on tunnettu erityisesti heidän laadukkaista kashmirvillatuotteistaan, joita minullakin on lukuisia kaapissani, ollut jo monta vuotta. Paikan päälle after workiin oli saapunut tyttäret Anni ja Viivi ja työntekijä, myynnistä vastaava, Hanna (kuvassa vasemmalla). Anni (kuvassa keskellä) on merkin pääsuunnittelija ja Viivi (kuvassa oikealla) vastaa markkinoinnista ja viestinnästä. Minusta oli mielenkiintoista kuulla kuinka Anni kertoi, että hän suunnittelee vaatteet yleensä liikkeen kautta ja miltä ne tuntuvat päällä, eikä kaksiulotteisesti mallia piirtämällä, tanssitaustainen kun on.

marin_silmin-2746

marin_silmin-2716

marin_silmin-2736

marin_silmin-2734

Lisäksi Arelalla on olemassa huoltopalvelu vaatteille, jolloin esim. voivat pestä villavaatteita ja poistaa niistä nyppyjä. Ihan loistava palvelumuoto ja kertoo siitä, että he arvostavat pitkäikäistä suunnittelua, vaatteen kunnioittamista ja laatua, sitä että vaatteen tulee kestää käyttöä vuosia ja sitä tulee huoltaa, kuten huollamme itseämmekin. Tällaisesta minä tykkään!

marin_silmin-2738

marin_silmin-2741

marin_silmin-2715

Minun \ Min yrittäjillä oli kummallakin tämän syksyn malliston Arelan vaatteet päällä, ottaisin omaan kaappiini kummatkin setit vaikka samantien. Täytyy kyllä sanoa, että tuo putiikki on kyllä niin loputon inspiraation lähde, niin upeasti sisustettu, täynnä ihania yksityiskohtia ja huikean hyvällä maulla valittuja vaatteita ja asusteita. Voisin joka kerta ostaa sieltä kaiken meille kotiin. Tällä kertaa sain kuin sainkin pidettyä itseni kurissa ja ostin ainoastaan villa-silkki pesuainetta kotiin. Arela löytyy nyt siis Minun \ Min putiikista uutena tulokkaana. Kipin kapin tsekkaamaan valikoima, siellä oli vaikka mitä herkkuja!

Kiitos ihanat naiset ihanasta illasta, ensi kerralla lupaan viihtyä pidempään.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.